Koukej, jsem boxer. Jako pravidlo je, mít kondičku a hlavně udeřit rukou, celou natáhlou – velká síla úderu. Když trénuješ dej si tři minuty a měj boj se stínem bez rukavic pouze s bandážema. Potom třicet sek. odpočinek a zase další tři minuty, po kdyždých třech minutách deset kliků – já jich dělám dvacet a na mým těle a v mých ránách je to docela dobře poznat. Na každý den si urči hodinu a půl boxu. Potom boxuj do nějakýho terče, optimální je boxovací pytel ale v klidu postačí peřina několikrát složená, třicet sekund co nejvyšší rychlostí. Tím si vybojuješ rychlost. Hlavně nezapomeň běhat a dělat sedy lehy minimálně dvacetkrát, kliky – aspon desetkrát a běhat půl hodiny denně minimálně kilometr rychle ale ne sprint. A dvěstě metrů sprint a na jedný straně bokem a druhým, to samý i pozpátku. Co se týče postoje špičky vždy do předu. Jelikož jsem levák (boxuju levou) tak pravou mám vzadu a levou ve předu. No uvidíš, ale bacha na box musíš mít vůli, nedavno jsem byl na zápase a měl jsem otřes mozku, kvůli Knock-Outu..
5Kdo udělil odpovědi palec? anonym, Dmitrij, Bičiště, emba5, FIGHT SPORT
před 4985 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejlepší je zajít do klubu, kde Vám to trenér, nebo zkušení borci předvedou. Jinak budete pouze máchat rukama a nebudete správně používat nohy a boky.
Zdroj: pknewshop.cz/zdravi
2Kdo udělil odpovědi palec? FIGHT SPORT, Bičiště
před 4980 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zajít si do oddílu nejblíže tvého bydliště,tam tě to naučí.Ne každý má ale talent na sport,který touží dělat.
0
před 4985 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejlepší je přihlásit se někam do oddílu nebo aspoň k trenérovi. Ale počítej s tím, že trenér z tebe bude chtít něco udělat a budeš jezdit po soutěžích. Zvlášť v oddílu. Začni tím, že si koupíš oktagon bandáže a sbalíš tašku a vyražíš někam do fitka. A jak tady někdo píše… tak box je těžko sport a rozhodně není pro každého.
Drap | 448 | |
marci1 | 268 | |
Kepler | 220 | |
annas | 219 | |
gecco | 146 | |
Alesh | 139 | |
hanulka11 | 135 | |
led | 127 | |
mosoj | 120 | |
elkon | 119 |
Atletika |
Cyklistika, MTB |