1.Jsem pánem svých myšlenek
2.Myslím pozitivně a cítím se fajn
3.Dostávám přesně to, co cítím, nikoli jen to o čem přemýšlím
4.Mám moc cokoli změnit myšlením a pocity (prožitkem)
5.Svou myšlenkou nemohu nikomu ublížit jen SOBĚ
6.Myšlenka nasycená láskou se stává neporazitelnou
7.Být vděčný za každou maličkost, které jsme svým myšlením
dosáhli
8.Postup přání:
•Stanovit si cíl, co doopravdy chci,
•Požádat o naplnění mého přání
•O přání žádat s vložením pozitivních pocitů, s láskou
•Věřit svému přání, chovat se tak, že už se to stalo
•Získám to (Vesmír je zrcadlo a vracím nám to, co vyzařujeme!, pocity
nám dávají signál, jak myslíme.)
Co si o tom myslíte vy? Řídíte se někdo těmito radami a pomáhá Vám to?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? GM, Andělé, SajmonModer, anonym, Motolka, Vrabčák před 4960 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nemáte to z knihy Tajemství?Já ji mám doma,je to nádherná kniha o síle myšlenek.Když skutečně myslíme pozitivně a jak jste popsala,vrací se nám to zpět.Myšlenka je velmi silná,když myslíme negativně,jsme naladěni na negativní frekvence,které k nám jdou zpět a přitahujeme je k sobě a to samé je,když myslíme pozitivně.Kniha je v podstatě o tom,že cokoliv si přejeme,skutečně touto cestou získáme.Z vlastní zkušennosti můžu potvrdit,že to opravdu funguje.Mě se podařilo k nenáviděnému člověku posílat pozit.myšlenky a brzy se náš vztah změnil v neuvěřitelnou pohodu a měli jsme se nakonec rádi.U mě je problém v tom,že na to po čase zapomenu a nedržím si pozitivní naladění.Myslím si,že je vše ale o cviku.A tato kniha je k tomu moc dobrá.Mohu ji jen doporučit:-)
0 Nominace Nahlásit |
Máš pravdu, to je z knihy Tajemství. Tu knihu mám taky (a ještě jiné, podobné knížky) a taky ten dokument. Je to fakt úžasný. Taky podle toho měním svůj život a žije se mi lépe. Když se tím budeme řídit všichni, bude nám všem líp :o)
Na ulozto.cz si ten dokument můžete stáhnout a taky tu knížku. Tady posílám odkaz, stojí to fakt za to:
Zdroj: http://www.ulozto.cz/4847333/tajemstvi-the-secret-cz-avi
4Kdo udělil odpovědi palec? Andělé, SajmonModer, anonym, Hlada
před 4960 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem taky viděla ten film tajemství. Mě to osobně taky pomohlo a taky vřele doporučuji, se na ten film podívat nebo si přečíst tu knížku.
A nesouhlasím, že to člověk nenašprtá. Já jsem zrovna člověk, který si moc nevěří a ten film u mě zabral a posunul mě dál. Svět dneska vidím úplně jinak – lepší.
3Kdo udělil odpovědi palec? Andělé, SajmonModer, anonym
před 4960 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Lidé jsou z podstaty schopni zneužít ve svůj prospěch jakékoli sebevznešenější myšlenky.
0 Nominace Nahlásit |
Kniha Tajemství je nádherná, ale ještě lepší jsou knihy pana Donalda Walsche! Doporučuji!
0 Nominace Nahlásit |
NEVĚŘÍM A ODMÍTÁM TYTO PSEUDOPOUČKY.
To je ta nejjednodušší cesta k příklonu k náboženství a
k vytváření sektářství…
A obě tyto aktivity směřují jedince (a potažmo celé lidstvo) do kontinuálních problémů (viz minulost, současnost a …viz budoucnost) a posléze do pekel …
😶
1Kdo udělil odpovědi palec? Děda Louda
před 4960 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano. Sama si myslim , ze nas " osud " si delame sami , svymy myslenkami . Ze nam neni dan " ze zhora " , ale ze zijeme , tak jak si sami zaslouzime. -iv-
0
před 4960 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Souhlasím s tím, že pozitivní myšlení tvoří taky náš život, není to jen o knize a dokumentu „Tajemství“, prošla jsem před léty těžkou nemocí a měla „namále“, ani nevím, kde se ve mě vzalo tolik pozitivity, díky které jsem se z toho dostala. Když si člověk něco přeje, splní se mu to. Ale pozor! Ne za každou cenu! (Například penize, bohatství atd.)a dávat pozor, na to, co NECHCI, universum to nerozezná a přitahuje i tyto negace. Příjemný den!!!!
0
před 4959 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |