Prosím neví někdo jak spustit video poslané jako mms na telefon, který nemá internet v mobilu? Vždy jak to chci otevřít, píše mi to: „Stažení se nezdařilo. Chyba profilu připojení k síti internet. Zkontrolujte nastavení.“ Myslím, že to je proto, že nemám internet v mobilu, ale jak to mám jinak spustit? Chtěla jsem si to odeslat přes bluetooth na počítač a tam to spustit, ale zprávy mi nejdou bluetoothem odeslat a nevím jak jinak to do pc dostat. Prosím poraďte mi:)!!
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5233 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Mě se to taky stávalo, ale operátor mi vždy poslal sms, že si tu nepřijatou mms můžu prohlédnout do určitého data na webu. V sms byl i odkaz na stránku a přístupové heslo k mms. Asi by bylo nejlepší zavolat operátora – je dost možné, že bude stačit nějaké nastavení, které ti tam poradí.
0
před 5233 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
mms se přenáší vlastně stejným spůsobem jako jakékoliv datové pakety tzv. mobilního internetu, i když přes jinou bránu která je jinak zpoplatněna … přesto je to v podstatě totéž.
Je třeba nastavit parametry připojení. Může vám s tím pomoci operátor, zašle vám třeba „chytrou sms“ která to nastaví za vás…
0
před 5233 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek