Když je venku hezky , tak jdeme s přítelem na procházku s kočárkem.
Cíl té procházky je krásná restaurace se zahrádkou kde si dáme pivo nebo
i víc a jdeme zpět. Chodí tam hodně maminek s kočárky, některé si
dají taky pivo, některé víno, některé limonádu.
Včera jsem šla do zeleniny, kopila různé ovoce a zeleniny asi za 120kč.
Když jedna bába mi povídá: No vidíte koupíte dceři aslspoň ovoce, to
máte lepší než vysedávat na pivě. Joko bych byla nějaká
alkoholička.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5354 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Iwetax, nic si z toho nedělej. Takovou babu bych s chutí poslal do … a řekl bych jí ať se stará o své.
A pro všechny ostatní co tu píšou o všímavosti: Jednou dávali film-myslím colombo, kde zloděj nabo vrah byl na vozíku. nikdo si ho nevšiml, nikdo ho nedokázal popsat. Vysvětlení je takové, že každý raději sklopí oči nebo přejde na druhou stranu a toho zloděj nebo vrah využil.
0 Nominace Nahlásit |
Čemu se divíte ? Štourání do lidí,zesměšňování a drby to je a byla
zábava starších lidí(ne všech).Nebral bych to vážně.
Hezký den Vám přeje Michal.
Zdroj: život
3Kdo udělil odpovědi palec? Nuk nuk, Miroslavst, marta0022, skrz
před 5354 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nedávno mě přátelé z ciziny nasadili brouka do hlavy. Na jedné straně obdivovali vztah našich lidí k pejskům a kočičkám, na druhé straně je docela překvapoval necitlivý přístup společnosti ke starým lidem. Poukazovali třeba na fakt, že bude-li v parku pobíhat osamocený pes, určitě se brzy najde hned několik lidí ochotných mu pomoci, ale osamocených lidí /ne bezdomoců/ si většinou nikdo ani nevšimne. Začal jsem si toho více všímat a mám pocit, že bohužel měli pravdu. Nebo se mýlím??
0 Nominace Nahlásit |
Při mé nátuře bych jí odpověděla,něco v tom smyslu,že jsem si jí u té restaurace nevšimla,protože jsem byla namol.Jenže člověk nezareaguje nijak,protože v úžasu přemýšlí,co jí je do toho.Tak nevím,ona Tě vlastně pochválila,že jo?!
0 Nominace Nahlásit |
:D asi závidí. Třeba takovou možnost neměla :D Když sedíte venku, kde se nehulí, tak v tom nevidím problém. Taky takhle chodíme s holkama v létě. A navíc je to příjemný osvěžení.
0 Nominace Nahlásit |
V pohodě, paní nemá co dělat, tak sleduje dění kolem – přejte jí to, je to asi její jediné vzrušení 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Je to všechno věkem člověka,ti starší a staří,protože si myslí,že za svůj život získali daleko více zkušeností než ti mladí,tak si myslí,že mají právo jim dávat najevo,co dělají špatně a co by měli dělat jinak,protože za jejich mládí to bylo ale úpně jinak.Holt je to stáří.
0 Nominace Nahlásit |
Babka asi nevěděla roupama, co by. Tyhle dámy se prostě nudí, a tak pozorují lidi kolem sebe – ba dost pravděpodobně Vás ani osobně neviděla, spíš to slyšela od jiné sobě podobné, ale zvládla si udělat úsudek.
Nevšímejte si takových. Nemá smysl si jimi kazit náladu.
0 Nominace Nahlásit |
Nad čím se rozčilujete?Když vás viděla v „hospodě“,tak tam byla také,takže jste kolegině,spolu na pívo spolu do zeleniny,tak jste měla reagovat.A ještě jste jí měla požádat o cigaretu,vám na ně už nezůstalo.
0
před 5353 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1715 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 688 | |
led | 618 | |