Já kolikrát spím tak tvrdě, že mě neprobudí ani budík nebo vysavač.
Naopak taky znám člověka, který když spí a někdo v pokoji potichu šlápne, tak se hned převaluje a kouká, co se děje.
Jak to?
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? briketka10, sesednizkola před 2798 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To záleží na tom v kolik jdeš spát. Dej si před spaním půlitr vody, a jestli tě neprobudí ani tlak močáku, tak závan močoviny a vlhké prostěradlo tě určitě po pár minutách probere.
0 Nominace Nahlásit |
Spím taky, jak bez duše ani 3 hlasité budíky z mobilu mě nevzbudí
:(
…
Ale co jediné mě na Total probudí jsou cikáni a jejich auta. Třískají
těmi dveřmi každou chvilku, že to zní neuvěřitelně nahlas, jakoby
měly odpadnout.
0 Nominace Nahlásit |
Já bohužel moc tvrdé spaní nemám, zrovna mně probudila tvoje otázka. Ten net je hrozně hlučný.
0 Nominace Nahlásit |
Někdy se vzbudím před zazvoněním budíku, jindy musí zvonit postupně 5 budíků, abych na to reagoval. To, že vypnu budík, neznamená, že jsem se probudil. Stává se, že během dne vypnu a několik minut nevím o sobě. Je to ale různé, myslím obecně. Někomu stačí 5 hodin spánku, jiný potřebuje 10 hodin. Také strava a námaha jsou nejednoznačné.
0 Nominace Nahlásit |
To je individuální a mění se to v průběhu života. Za mlada jsem byl na tom podobně. Dnes už musím korigovat množství prospaného času tak, abych spal dostatečně kvalitně. Pokud máš „přespáno“ tak tě i to našlápnutí, nebo otevření dveří, probudí. Ale pokud přijdeš na optimální režim, většinou, pokud nejde vyloženě o těžší zdravotní problém, je možno spát kvalitně a dobře i v pokročilém věku. A pokud chlapy budí to močení (ale ne uměle vyvolané-viz bolak), ale vyvolané „věkem“- prostata, doporučuji „Prostata formula“, „Prostenal Forte " a pod. Odzkoušeno a ověřeno, opravdu to pomáhá. To uvádím pro starší ročníky, aby odpovědˇ byla i trochu "užitečná“.:-)))
0 Nominace Nahlásit |
Docela dobře. Neprobudí mě ani sekačka. 🙂
http://jpeg.cz/images/2017/03/09/kAjOQ.jpg
3Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, Frogman, Anemone
před 2798 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bojím se reagovat, než si ověřím kdo upravoval. No nic, nález je negativní, mohu odpovědět. Usnutí při zvuku vysavače, podobně při práci za pásem ve stoje na pár vteřin a to opakovaně. Jinak mohu spát při drone music ale bez suchých praskavých zvuků, které dnešní tvůrci ambientu a podobných odrůd používají. Lze se ze spaní leknout ze zvuků z reprobeden, úsměv. 2× jinak je, když pracující stavaři usnou na 10 minut o přestávce, když by mohli žít, bavit se. No ale to jsem posunul do jinam. Jde o okolní zvuk, jestli by dokázal hluk zabránit spaní? To snad ne. To bychom byli jako roboti ovládání zvukem. Ale zvyknout být naživu při zvuku budíku, záleží na tréninku sebeovládání.
0 Nominace Nahlásit |
Myslíš, že není pozdě na Hranolky?
Jůů mám je i malou poličanku hmmm
a žeby jedna kyselá okurčičká cóó tak
jo.. 😁
Pivko tu mám taky, ale na noc/ráno to
nejde moc bych se nachodila :))
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |