Damiana
Z krůtích prsou dělám nejraději ty řízky nebo Saltimboccu.
Plátky osolíš, opepříš, naklepeš hodně dotenka, pokladeš lístky
šalvěje a plátkem pršutu. Sklepneš – jde to snadno. Lehce obalíš
v hladké mouce a osmažíš z obou stran na másle. Dáš stranou.
Přebytečný tuk sliješ, přidáš bílé víno a trochu kuřecího vývaru.
Provaříš a do šťávy vrátíš to maso a necháš krátce podusit. Omáčku
dotáhneš kouskem másla. Zaručuji spokojenost, je to fakt vynikajíci – a
hodně rychlé jídlo. Jako příloha je skvělá rýže nebo
brambory. 🙂
hanulka11
já z nich dělám katův šleh – je rychle hotový a "boží "a máme ho
rádi
Doplňuji:
nebo udělej závitky či rodádu
Upravil/a: hanulka11
iceT
Hm,já bych nakrájela na plátky,naklepala,osolila opepřila,položila
bych plátek šunky,plátek sýra nebo tvarůžek,sklepla nebo uzavřela pomocí
párátka,oprančila na pánvici a dala dopéct do trouby.....
quentos
Zkusil bych ty „nebořízky“, to zní zajímavě ;{)>