Asi ano, ale nevzpomenu si ☹.
Musíš začít koupí vhodného kusu masa, nejlépe u řezníka. A ten ti
i rád doporučí maso a poradí jak na to.
Roláda může být totiž z různých druhů masa, od vepřového až třeba
po drůbeží a pokaždé je příprava masa na roládu trochu jiná.
Zkušenost.
0 Nominace Nahlásit |
IceT přiložila hezký návod na zpracování hovězího, vepřového nebo telecího masa. Roláda se dá udělat i z bůčku. Mám ráda kuřecí roládu. Kde je třeba nejdříve vykostit křídla a stehna a potom opatrně i celý skelet. Není to nic těžkého, jen pozor na proříznutí kůže.
0 Nominace Nahlásit |
Co takhle tlustý (na výšku) plát masa a rozkrávat stylem motýlek?
0
před 4622 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 605 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |