Maso výborné, jen je trochu práce s odblaněním, ale pečené s česnekem a trochou bůčku pr dodání mastnoty je to vynikající pochoutka. Bohužel v poslední době není moc k sehnání
0 Nominace Nahlásit |
Myši bych asi nejedla.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5190 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dát do pekáče a zasypat cibulí a kořenovou zeleninou, kousek bůčku podlévat vývarem a pomalu péct. Nemá chybu.Když slíknete králíka do naha také to není nejhezčí pohled. Ale upečené masíčko je bašta.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 605 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |