Hodně je používáme .Jsou dobrá při pečení pizzy 100× lepší než
kečup/jak někdo používá /
na omáčky na těstoviny, pod maso, na rajskou polévku, rajskou omáčku , do
guláše …
0 Nominace Nahlásit |
Já je používám pomerně často. Opeču na olivovém oleji plátky kuřecích prsou dozlatova, vyndám, do výpeku nasypu konzervovaná rajčata, přidám sůl, cukr, trochu balzamika a bazalku. Lehce podliji vodou a nechám přejít varem. Pak vrátím maso, pokladu plátky mozzarelly, opepřím a dám na chvíli pod gril, aby se sýr roztavil. Je to skvělé s vařenými bramborami.
0 Nominace Nahlásit |
také třeba
http://www.odpovedi.cz/otazky/mate-nejaky-recept-v-nemz-lze-vyuzit-pasirovana-rajcata
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |