Já bych vařila v jedné vodě, pak vylila, znova vařila, třetí voda by
měla zbavit maso slanosti. Dobré je přidat i oloupané brambory, které
vsakují sůl.
Doplňuji:
Na jedné stránce jsem našla, že je dobré slané maso namočit na několik
hodin do mléka. Nemám vykoušené.
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
Několikerým vařením a výměnou vody,slanost částečně zmizí,ale podle mne je potom maso bez chuti,zrovna tak dlouhým vařením. Funguje to prý také,když se přidá do vody,ve které se maso vaří tvrdý chléb. Ale nikdy jsem to nevyzkoušel,jenom u přesoleného guláše a tam to opravdu funguje.
0 Nominace Nahlásit |
Dobře maso umýt a vařit s bramborem
3Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, tom004, Kerberus
před 4959 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |