Pokud máš doma a kvalitně vyuzené maso, neni třeba vařit. Pokud máš kupované, je nutné trochu povařit. aby změklo a dalo se jíst.Maso dáš do vody a vaříš, neni nic snadnějšího. Můžeš pro urychlení použít i tlakový hrnec
6Kdo udělil odpovědi palec? annas, aramah, elektrikář, johana 56, Děda Louda, anonym
před 4463 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Sotva přijdeš, tak už kradeš! 🙂
(A navíc mně!:-)
http://www.odpovedi.cz/otazky/jak-nejchutneji-uvarit-uzene-maso
0 Nominace Nahlásit |
Když už vařím uzené, tak zrovna i polívku. Maso vložím do vroucí vody, přidám očištěnou celou nebo jen překrojenou kořenovou zeleninu mrkev, celer, petržel), kuličky pepře a nového koření, celou umytou cibuli ise slupkou, list libečku. Vařím pomalu asi půl až 3/4 hodiny. Maso vyndám, zcedím vývar do jiného hrnce, zeleninu pomačkám vidličkou a vrátím do vývaru, cibuli a libeček vyhodím. Vývar uvedu do varu přidám kroupy nebo rýži a dovařím. Někdy místo krup třeba přidám drcenou pohanku, ta už se povaří jen krátce. na závěr čerstvou nebo sušenou petrželku. A když je masa dost, tak kousek ho ještě do polévky nakrájím.
3Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, Damiana, anonym
před 4463 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |