jiné
Nechápu, když se někdo rozhodne koupit auto, že se ptá cizích lidí. To je na hlavu. Auto si vybírám sám, podle jízdních vlastností, značky, pocitu při ovládání, aby se mě líbilo vzhledově a následně případných referencí kamarádů.
Upravil/a: elkon
3Kdo udělil odpovědi palec? Rocker, Mravenec, cappuccino
před 732 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jiné
To je těžké. Jednak je mi to jedno, protože už 16 let se obejdu bez auta a potom si vzpomínám, že jsme jezdili s kamarádem po autoservisech a hledali vhodné vozidlo. V každém je to jinak. I když budeš třeba sledovat jedno auto, tak v každém případě je to jedinečné. Záleží kdo s tím jezdil, jak je to garážované a pod.
0 Nominace Nahlásit |
jiné
Nový Citroën C4, zrovna jsem si ho koupil, jsem velice spokojen, 369 900Kč.
Upravil/a: Porkman
0 Nominace Nahlásit |
jiné
Záleži na tom,jak budeš auto používat,kolik osob/věcí potřebuješ vozit,jakou požaduješ výbavu,jestli máš auto jako nutnost nebo pro radost…
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 732 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jiné
V první řadě si ujasni ÚČEL jeho pořízení, na nějaké „pocity“, líbivost, značku (jak píše elkon) se vykákni. Od účelu se odvíjí to ostatní. :)
0
před 731 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
elkon: Proč se vůbec vyjadřuješ? Sám píšeš „…následně případných referencí kamarádů.“. df už zjevně nějaký výběr udělal a kamarády nahradil námi. Tak o co jako jde?
Těžko říct, nikdo nevíme kudy jezdíš (terén nebo město?).
Jak jezdíš (jak prase a opřeš to často někde? nebo jsi sváteční
vodič),
Koho vozíš (deti a žena, jenom ty, lidi do práce.. ).
Jak si na tom s prachama za servis nebo ND když se něco poszere..
Co je ti lepší na tankování.
Kde a jak parkuješ (pred domem, garáž, na ulici..)
Musíš sám vědět, na co Ti to auto bude.
Nějaký hybrid – dnes už bych auto se spalovacím motorem nekupoval, až mi doslouží to současné, tak půjdu do hybridu nebo elektriky.
Hybrid je desny peklo. Teda pokud se bavime o full hybridu nebo pluginu. Clovek ma vlastne kompletni elektricke u spalovaci pohonne ustroji se vsemi starostmi, co z toho plynou. To uz bych sel radsi do elektra… a ze mu moc nefandim 😅