Ametyst

Jaké bylinky pro hormonální rovnováhu?

Pro muže, protože i muži mají své dny, a fungují na hormonální bázi. 😉 Je mnoho bylinek pro ženy, je to lehce dohledatelné i známé – ale o muže není příliš postaráno.

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? zjentek, aliendrone před 97 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
da ny

Naše děvčata (v práci) a manžel kolegyňky, pijí čaj z kotvičníku, nebo užívají kapky..

„… u osob straších 40 let. Naopak u osob mladších 20 let nemá užívání žádný smysl a byly by to pro vás jen zbytečně vyhozené peníze.“
ze zdroje: https://www.kot­vicnikforte.cz/go­ogle?gad_source=1&gclid=­EAIaIQobChMIv­ca7tq3OhwMVMI­yDBx3rIST3EAA­YASAAEgIKKfD_BwE

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
aliendrone

🙂
Jsem bylinkotruhlíkový latifundista a pěstuji kdeco, ale nikdy jsem se z tohoto úhlu pohledu na věc nedíval. Nicméně po úvaze jsem dospěl k tomu, že na tom může něco být. A jakkoliv jsou mé botantické znalosti velice úzce (převážně kuchyňsky) zaměřeny, hned z první mne napadá, aby ses poohlédla např. po:

1. Krkovičkovník hovězí – neuvěřitelně vděčné kytí, ale musí se správně připravit a podávat. Nejlépe formou guláše se šesti (+2 na případný nášup!). Ty ale MUSÍ být domácí, vlastnoručně zhotovené, žádné vražedné kotouče z nákupáku (chlaďáku). A je zde mnoho dalších podmínek, které je nutno splnit. Není to sice „atomová věda“, chce to ovšem zkušenosti, praxi a vlastně i talent (aby bylinka nepřišla vniveč).
  2. Řízkovník vepřový – taktéž spolehlivě zabírající a účinné kytí. Ovšem viz výše – platí zde ohledně přípravy totéž, jen místo knedlí to doladíš brkaší s domácími kys. okurčičkami (LZE použít i kupované, ale POZOR! Jejich kvalita je silně kolísavá, musíš vědět které ANO a které NIKDY!) a s plátkem citrónu.

Pokud tyto bylinky obstaráš a SPRÁVNĚ připravíš (včetně strčení léčiva až pod nos – to JE DŮLEŽITÉ!), tak ZARUČUJI, pokud má chlap nějaký splín, tak jen samotný pohled na tato léčiva ho z něj spolehlivě vyvede. Případně pokud má roupy a šijí s ním všichni čerti, tak dostatečná medikace si tutově vynutí následné zklidnění. V případě předávkování hrozí dokonce i to, že se bude muset na nějakou půlhodinu či dokonce hodinu „hluboce zamyslet“ (a pak s ním NIC není, BACHA na ty nášupy)!

Jak píši – v tomto ohledu jsem spíše amatér, pacient, odborný pohled díky osobní zainteresovanos­ti/subjektivi­tě postrádám. Venkoncem za zkoušku nic nedáš, uvidíš! 😉 😁 😁

Upravil/a: aliendrone

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Borderka

Já můžu pro může doporučit Macu. Naordinovala jsem ji partnerovi, když jsme se začali snažit o mimi a dělá to opravdu divy 🙂 Takže v užívání pokračuje i teď. Bere konkrétně tuhle od viridianu https://www.al­pik.cz/maca-extract-organic-60-kapsli-viridian/. Doporučuju aspoň vyzkoušet a uvidíte, že mi ještě poděkujete 😁

Ametyst

Da ny, děkuji za inspiraci, to vypadá dobře.

Ametyst

Aliendrone, Tvoje bylinná léčba bude snadná brnkačka, proti tomu vnutit chlapovi bylinný odvar. 🙂 Cestou nejmenšího odporu se také dá jít. 😘😘

aliendrone

Ametyst>>> Také by se dala využít shoda okolností. Např. když chlapa postihne nějaká STRAŠLIVÁ a SMRTELNÁ chorota, něco mnohem horšího, než nějaké PCHE, zlomenina či prudké tepenné krvácení (brnkačka) – tedy RÝMIČKA. Přirozeně to NENÍ tak jednoduché, jak se to na první pohled zdá. Musíš uplatnit MNOHO schopností (nejen reálně medicínských) jako je herecký talent (např. maska/role soucitné, konejšivé pečovatelky o právě umírajícího apod.), to ti pak chlap bez odporu vylemtá i hrnek benzínu. Zvláště pokud nezná triky, jako je Olynth aj. léčiva. 😉 😁

Nový příspěvek