Pro muže, protože i muži mají své dny, a fungují na hormonální bázi. 😉 Je mnoho bylinek pro ženy, je to lehce dohledatelné i známé – ale o muže není příliš postaráno.
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? zjentek, aliendrone před 97 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Naše děvčata (v práci) a manžel kolegyňky, pijí čaj z kotvičníku, nebo užívají kapky..
„… u osob straších 40 let. Naopak u osob mladších 20 let nemá
užívání žádný smysl a byly by to pro vás jen zbytečně vyhozené
peníze.“
ze zdroje: https://www.kotvicnikforte.cz/google?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIvca7tq3OhwMVMIyDBx3rIST3EAAYASAAEgIKKfD_BwE
2Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, Ametyst
před 97 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
🙂
Jsem bylinkotruhlíkový latifundista a pěstuji kdeco, ale nikdy jsem se
z tohoto úhlu pohledu na věc nedíval. Nicméně po úvaze jsem dospěl
k tomu, že na tom může něco být. A jakkoliv jsou mé botantické znalosti
velice úzce (převážně kuchyňsky) zaměřeny, hned z první mne napadá,
aby ses poohlédla např. po:
Pokud tyto bylinky obstaráš a SPRÁVNĚ připravíš (včetně strčení léčiva až pod nos – to JE DŮLEŽITÉ!), tak ZARUČUJI, pokud má chlap nějaký splín, tak jen samotný pohled na tato léčiva ho z něj spolehlivě vyvede. Případně pokud má roupy a šijí s ním všichni čerti, tak dostatečná medikace si tutově vynutí následné zklidnění. V případě předávkování hrozí dokonce i to, že se bude muset na nějakou půlhodinu či dokonce hodinu „hluboce zamyslet“ (a pak s ním NIC není, BACHA na ty nášupy)!
Jak píši – v tomto ohledu jsem spíše amatér, pacient, odborný pohled díky osobní zainteresovanosti/subjektivitě postrádám. Venkoncem za zkoušku nic nedáš, uvidíš! 😉 😁 😁
Upravil/a: aliendrone
0 Nominace Nahlásit |
Já můžu pro může doporučit Macu. Naordinovala jsem ji partnerovi, když jsme se začali snažit o mimi a dělá to opravdu divy 🙂 Takže v užívání pokračuje i teď. Bere konkrétně tuhle od viridianu https://www.alpik.cz/maca-extract-organic-60-kapsli-viridian/. Doporučuju aspoň vyzkoušet a uvidíte, že mi ještě poděkujete 😁
Aliendrone, Tvoje bylinná léčba bude snadná brnkačka, proti tomu vnutit chlapovi bylinný odvar. 🙂 Cestou nejmenšího odporu se také dá jít. 😘😘
Ametyst>>> Také by se dala využít shoda okolností. Např. když chlapa postihne nějaká STRAŠLIVÁ a SMRTELNÁ chorota, něco mnohem horšího, než nějaké PCHE, zlomenina či prudké tepenné krvácení (brnkačka) – tedy RÝMIČKA. Přirozeně to NENÍ tak jednoduché, jak se to na první pohled zdá. Musíš uplatnit MNOHO schopností (nejen reálně medicínských) jako je herecký talent (např. maska/role soucitné, konejšivé pečovatelky o právě umírajícího apod.), to ti pak chlap bez odporu vylemtá i hrnek benzínu. Zvláště pokud nezná triky, jako je Olynth aj. léčiva. 😉 😁
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |