Někdo doporučuje posilování, jiný protahování, další jogu a pod. Před výkonem se každý protáhne zahřeje, aby mohl podat výkon. Na jedné straně vyrýsované svaly působí dojmem síly a obdivu, ale kulturisté mají často zkrácené svaly. Podle mne je hlavní mít dobrou ohebnost s kloubech a moci se protáhnout. Ale to je můj názor. Možná máte jiný a také oficiální je jiný. Děkuji.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? paul1 před 753 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Možná by nebylo špatné přečíst si znovu otázku a přeformulovat jí tak, aby byla srozumitelná i ostatním a všichni tak mohli vědět, na co se ptáš.
0 Nominace Nahlásit |
Myslím si, že jóga. A je škoda, že není zavedena (resp. aspoň některé asány) do osnov ve školách.
0 Nominace Nahlásit |
Od kamarada, co na sobe maka, vim, ze to, ze nekdo ma viditelne svaly, neznamena, ze ma obrovske svaly. Znamena to jen, ze ma male mnozstvi tuku a tak jsou svaly viditelne. A tak to rozhodne neznamena, ze by byl kulturistou anebo mel dobrou formu. I kulturisti jsou v tzv. nabiraci fazi a vypadaji jako medvedi. Jinak dle meho je dobre jakekoliv cviceni. Jako mlady jsem hral hokej. Jenze ted s 130 kg uz nejsem tim, kym jsem byl. A ani o zadny sport nemam zajem. Pred peti lety jsem s kamaradkou byl na horolezecke stene a ani nevite, jak me bolely ruky. Ja nejradsi jen zeru a sleduju vlacky a posloucham kvalitni house. Dekuju.
0 Nominace Nahlásit |
To ti řekne fyzioterapeut až tělo prohlédne. Každý potřebuje něco jiného. Nedá se střílet od boku.
0 Nominace Nahlásit |
Obecně na Fyzičku bych doporučil běhání (Kardio).
Upravil/a: Just Tedus
0
před 749 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 448 | |
marci1 | 268 | |
Kepler | 220 | |
annas | 219 | |
gecco | 146 | |
Alesh | 139 | |