Je nejlepší způsob hubnutí běhání? Nebo je lepší cvičení? Přeci jen u běhání se zapojuje celé tělo Při cvičení se musí dělat cviky na každou část těla zvlášť… Tedy alespoň podle toho co vím… Za jak dlouho zhubnu když budu běhat?
Zajímavá 0 před 2051 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jedna věc je teorie, druhá je praxe. Přijímáš energii potravou – takže se dá zjistit příjem a každá fyzická činnost se projevuje nějakým výdejem energie – je to v tabulkách, podle výkonu, věku a pod. A když chceš zhubnout, musíš mít větší výdej než příjem. Kromě toho je třeba úprava stravy, režimu a pod. Za jak dlouho zhubnu, když budu běhat – \záleží, kolik budeš běhat, jak často, jak rychle a taky kolik potřebuješ zhubnout a do kdy. A nemysli se, že jen běhání je všemocné Taky rozcvičení je důležité, a někdy stačí rychlá chůze, kolo, nedat si sladkosti a nesedět u smartfonu a pod.
0 Nominace Nahlásit |
Nabízí se odpověď: nežrat! Ale jakýkoliv výdej kalorií je vhodný, třeba i pár kilometrů chůze denně. Způsob cvičení má význam, jen pokud si chceš vypracovat figuru. Já už fyzický pohyb moc nezvládám a tak si jakž takž udržuju váhu tím, že jsem zvyklý na menší jednorázové dávky jídla. Pocit nasycení tak přichází dřív, lidově řečeno: žaludek se zcvrkne. Jinak všechny diety jsou na h…
0 Nominace Nahlásit |
Nejlepší je kombinace obou. Ráno si 20 minut zacvič, večer pár kiláků zaběhej a do půl roku si všimne změny i okolí.
0
před 2051 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Přečti si tady ty miliony předchozích odpovědí.
Ve zkratce – cvičením hubnutí pouze podpoříš. Mnohem důležitější
je správné stravování.
0
před 2050 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejvhodnější je plavání ve studené vodě, ale silně aerobní (na čas) – žádné ubohoučké šolíchání lážo-plážo. Navíc to šetří klouby (na rozdíl od běhání) a protáhneš vícero skupin svalstva. A k tomu pochopitelně přiměřená strava (VHODNÁ dieta).
0
před 2050 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A nechtěla jsi vědět který způsob hubnutí je nejúčinnější?
Já jsem za tři dny v nemocnici zhubnul 3,5 kg. Už to ale není pravda.
0
před 2050 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Žádný způsob.
Nejlepší je změnit životní styl tak, aby nebylo potřeba hubnout.
Střídmá vyvážená strava, dostatek vody a pohybu úplně stačí.
0
před 2049 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem toho zkusila opravdu hodně, ale nakonec teda musím říct, že mi opravdu pomohlo, byla až ketonová dieta. Ta je super. Kila s ní letí dolu sama :)
Já osobně teď uvažuju nad dietou ketodiet. Ale pořád ještě zjišťuju info. Hlavně, co se týká programu a jídel :)
Ahoj, já bych moc ráda zkusila tuto ketonovou dietu https://www.ketodiet.cz/. Ale právě nevím, no… Ještě bych byla ráda za někoho, kdo tu dietu držel a mohl říct vlastná zkušenost…
pohyb a pravidelná strava, alespoň tak mi to říkali v poradně Svět zdraví, kam jsem docházel, jelikož sám jsem nevěděl jak na to abych zhubl
paul1 – jsi vedle a to hodně. Jíst je potřeba, Ba nutné, Ale podle určitých zásad. Pokud se nejí, tělo je vyhladovělé a dělá si zásoby. Navíc chybí energie na pohyb a další fungování.
elkon – funguje pro koho? Jde o to, v kolik chodíš spát a jaký máš celkově denní režim. Když někdo chodí spát dlouho po půlnoci, je potřeba ještě něco zakousnout. Co, to už se ví.
Drap | 448 | |
marci1 | 268 | |
Kepler | 220 | |
annas | 219 | |
gecco | 146 | |
Alesh | 139 | |
hanulka11 | 135 | |
led | 127 | |
mosoj | 120 | |
elkon | 119 |
Atletika |
Cyklistika, MTB |