Já mám práci jako koníček a poslední dobou se vrtám v různých
softwerech a jednou za čas si slepím model
Doplňuji:
viz.: http://tuczek.jex.cz/
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? Retko, hanny 2, dědapetr, anonym, suaeda, Banshee před 4957 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Mám práci také jako koníčka,naštěstí! -protože už nic jiného
nestíhám/kosmetika a vše co s tím souvisí.
Doplňuji:
Jo ještě ráda vařím a peču.
Upravil/a: hanny 2
0 Nominace Nahlásit |
Mojím koníčkem je vaření,to umím už od devíti let a kupodivu mě to stále baví,proto sbírám recepty z časopisů a lepím si je do sešitu.Za ty léta jich mám už dost a dost…
0 Nominace Nahlásit |
Nemám vyhraněného koníčka,ale rád pracuji se
dřevem(MDF,dřevotřískou a pod.) a určitě mým koníčkem je i PC a
net.
Doplňuji:
A rád vařím a nejraději dělám vše s čuníka.
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Můj manžel má kolego stejnou práci 🙂jako vy mojím koníčkem je plavání,cestování,jízda na kole a taky má práce
0 Nominace Nahlásit |
Mým koníčkem je fotografování a posledních dvacet let pyrotechnika a
ohňostroje.
Slaboproud mi škaredě ujel.
0 Nominace Nahlásit |
Můj koníček je muzika.Jinak dříve jsem lepil také modely 1:35 nebo 1:72 ale už na to modelářství nemám čas.
0 Nominace Nahlásit |
Modelaření mě také hodně baví. Občas si slepím pro radost letadlo nebo něco podobného. Hodně sportuju – jezdím na koních a dělám kung-fu. Nejvíc mě ale asi zajímá příroda – rostliny, zvířata a všechno okolo. V budoucnu bych se určitě chtěla věnovat biologii. Taky mě hodně baví turistika a tramping, bohužel mám ale jen málokdy s kým jít…
0 Nominace Nahlásit |
Taky občas lepím modely,hlavně kamionů.Jinak rád a často poslouchám muziku.Se synem (je mu 10) jezdíme na výlety,v létě i na vandry.Taky hodně jezdíme na horských kolech,v září se chystám zkusit závody.
0 Nominace Nahlásit |
taky mám práci jako koníček (jsem učitel angličtiny a ve volném čase překládám americký bestseller). Jedním z největších je i poslech hudby, z většiny opět anglofonní, mám ji puštěnou div ne 24 hodin denně; v neposlední řadě četba, malba a scrabble, který hraju i závodně (za sebe a za východočeský tým, v češtině a v angličtině; jako jednotlivci se mi podařilo podařilo se loni kvalifikovat na mistrovství republiky, letos se o kvalifikaci snažím zase a budu pravděpodobně vyslán jako reprezentant ČR i na mistrovství světa, které se koná v říjnu ve Varšavě (škoda nevyužít, když se koná tak blízko…)
0 Nominace Nahlásit |
Fotografování,černobílá,včetně vyvolání a úprav. A jak už jsem psal,radioamatéřina – nejdříve posluchač.
0 Nominace Nahlásit |
letadla, focení, psaní, cestování, četba, kytara, net, občas film nebo seriál, spánek, filozofování o všem a o ničem, přátelé… a dělání se chytrá (třeba tady :)
0 Nominace Nahlásit |
Cestovani , knizky , casopisy , ktere se tykaji psychologie. A na vas , co mate konicka pc , tak zavidim a koukam na vas jako na mimozemstany. Ja jsem jednou rekla pred syny ( 22 a 28 ) , ze pc rozumim tak ze 2 % , a oni na me : No , mami , to si fandis. ! :) Musi mi stahovat i filmy … proste mi musi vsechno pripravovat a pak ja mam dat jen enter. :)) P.S. Muzu tu jeste s vami byt ?
0 Nominace Nahlásit |
fotografování, cestování,čtení, pc, vše okolo květin, zahrádka, vaření a vše co s tím souvisí
0 Nominace Nahlásit |
Dřív jsem se hrabal v rádiích, v elektronkových televizích ale nejraději magnetofonech. Pak mizel na kole. Pak byly hospody a tam jsem prosral kus života. Zatímco pořád takový koníček je poslech elektronické specifické hudby která je ve škatulce chillout, downtempo a ambient. Zajímalo by mě víc věcí, bohužel na to nejsou tintiry takže světoznámým budu až budu korupčník.
Tlačítka (Galerie
Máte dotazy? Sem s nimi
Trocha inspirace) by měly zvát ke kliknutí, nebo trvale podtrhnuty abych
věděl na co kliknout. Ale ta stránka vypadá dobře.
0 Nominace Nahlásit |
Vaření, fotografování, tanec, vesnický zábavy, sex (jen se svym partnerem, nestřídám to jak ponožky:), metalový fesťáky a metal celkově
0 Nominace Nahlásit |
Já mám trochu náročnější koníček. Baví mě hokej i za cenu toho, že je to časově i finančně náročné. Manželka mě v tom naštěstí podporuje. Je ráda, že má ode mě klid a může se věnovat svým koníčkům. Před týdnem jsem měl narozeniny a největší radost mi udělala hokejka, kterou mi manželka koupila z https://www.bauerhockey.cz/hrac-hokejky . Hned jsem ji vyzkoušel a hraje se mi s ní dobře, tak jsem si objednal ještě jednu, abych je mohl střídat.
Mě baví kreslit. Docela se tomu věnuji. Kreslím na papír i na plátno. Teď jsem dokonce objevila, že na https://www.reklamni-tasky.eu/papirove-tasky/ je možný potisk vlastním obrázkem, tak zvažuji, že si nechám nějaký svůj obrázek natisknout například na tašku a bude z toho originální vánoční dárek.
Baví mě tanec,hraní na kytaru,klavír. Baví mě taky zpívání :) Věnuji se tomu už od 3 let. Taky mám ráda zvířata,ráda sportuju a vařim.Mám ráda tancování ale přestala sem se mu věnovat kvůli nedostatku času. Ale asi nejlepší zábava pro mě je když sem s kamarádkama.S těmi se nikdy nenudim. :)
Drap | 1481 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |
hanulka11 | 556 | |
gecco | 433 | |
iceT | 426 |
Hobby |
Hry |