Já veskrze špatné.Arogance a důležitost převládá.A na námitku,že
se snad tak moc nestalo(nikoho jsem neomezil,neohrozil ani nenaboural)mi bylo
sděleno ať nejsem drzý.Zajel jsem pouze na Jižní spojce do prostředního
pruhu s náklaďákem,kde jsem bohužel neměl co dělat.Na svou obhajobu jsem
uvedl to,že jsem naopak umožnil větší plynulost provozu, protože jsem
umožnil jinému autu aby se připojil bez možnosti zastavení a následnému
rozjetí a tím zpomalení celého pruhu.
Odvedli mě pod majákama na 3 km vzdálenou pumpu a půl hoďky mě tam deptali
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? mj81, panenka před 5038 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jeden můj známý vykládal na Václavském náměstí zboží.MP požadovala pokutu.Opodál postávali zdrogovaní cikáni kteří i prodávali drogy.Známý poukázal policistům na tyto individua a řekl že by se měli soustředit spíše na kriminalitu než na zásobující řidiče.Odpověděli že nemá být drzý a pokutu mu napařili naplno bez milosti.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, rynek878, iceT, Děda Louda
před 5038 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To už je dávno,co jsem si zabouchla klíčky u škodovky,MP mi auto otevřeli a až když jsem odjížděla,tak mě ještě zastavili,jestli je to auto moje :)))
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, iceT, Děda Louda
před 5038 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Včera jsem byl v autoškole na referentském školení – já a asi 20 městských policistů. Poslouchat jejich názory a postřehy z praxe bylo docela zajímavé a dost to změnilo můj názor na práci policie. Na jednu stranu, blbce najdeš všude, i mezi měšťáky, na druhou stranu, poslouchat, jak oni spoustu důležitých věcí vůbec nemohou řešit, protože děravé zákony, to působí docela depresivně.
Příklady – pohádka o Mercedesu, který parkuje zásadně nepředpisově, ale vždycky ho tam zaparkovala osoba blízká. Auto navíc stojí tak, aby nešlo ani naložit a odtáhnout.
Auto, které stojí před vjezdem do garáže a evidentně překáží. Majitel auta se hájí tím, že když tam ráno to auto zaparkoval, ta garáž tam ještě nebyla.
0
před 5038 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Někteří měšťáci v Praze jsou v pohodě, ale někteří jsou
vypatlaní. Jen nevím, jestli městská policie je oprávněna řešit jízdu
v jízdních pruzích. Podal bych dotaz k Policii ČR nebo lépe přímo na
ministerstvo dopravy a pokud není, tak bych podal stížnost. To, že se
zaplatí pokuta neznamená, že jí městská policie nevrátí pokud se
prokáže, že pochybyla. Skoro bych vsadil, že to byla městská policie
z Prahy 4.
Nicméně náklaďák nad určitou váhu do středového pruhu nesmí
s výjimkou několika situací jako je vyhýbání, odvracení nebezpečí,
nesjízdnost apod.
0
před 5038 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Samej lepsi prispevek.Ted ctete pozorne.v loni se v nasem meste konala vystavba kruhoveho objezdu.Komunikace byla pro dopravu uzavrena dopravni znackou zakaz vjezdu.Doplnena dodatkovou tabulkou:S vyjimkou autobusu MHD a vozidel stavby.A ted pozor!!Ridic nasi firmy dovezl na stavbu kruhace beton na nakladnim aute Praga V3S.Nez ho stihl vysypat priritil se mestsky policajt a ridice to stalo 500kc za vjezd do zakazu vjezdu.Nedokazal pochopit,ze ridic je z nasi firmy co zajistuje vystavbu a tudiz je to vozidlo stavby.Asi po hodine nas vedouci zavolal primo rediteli MP a ten omyl uznal.avsak pokuta byla zaplacena a nikdo ji jiz nevratil.Pro uplnost,bylo to ve Zdare nad Sazavou,treba si to precte i ten aktivni trouba.Svete div se.Co dodat???
0
před 5038 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
S tímto podnikem dobré zkušenosti určitě nemám. Před lety jsem je volal, protože ve 2 hod. v noci, sousedky neskutečně byly hlučné. Když strážníci přijeli a chvilku ten hluk poslouchali, tak mi jeden řekl cituji : no jo no, to mám i já v bytě na sídlišti kde bydlím. Potom odjeli. :) Co dodat? Nedávno jsem nahlásil novou černou skládku u našeho podniku. Nahlásil jsem že vím a mám důkaz kdo tento binec udělal. Na 156 mi bylo řečeno že tam někoho pošlou a jestli budu na tomto čísle, říkám že ano. Doufal jsem tedy, že mi zavolají abych skládku ukázal ( mám i jako důkaz v mobilu ), Do dneška nic, nezájem. Tak k čemu je vlastně tento podnik?
S tím rušením nočního klidu mám podobnou zkušenost, v 1 ráno jsme na souseda volali měšťáky kde se ozývali rány, hluk který byl slyšet i o několik pater níže, a asi po 10min přijeli a jediné co udělali bylo to že asi 10min stáli u jeho dveří aniž by na něj zazvonily nebo zaklepali aby se tam uklidnily, a hned šli za námi a bylo nám řečeno že to na oznámení není, že je to normální že se lidi spolu „trochu“ nahlas baví, a hlavně, že žádné rány neslyší, asi logicky když stojí za zavřenými dveřmi zatím co my to máme nad hlavou, a když jsem zmínil, že jsme to už řešili s majitelkou tak mi akorát arogantně řekl, že to s námi majitelka vůbec nemusí řešit, a že ani ni toho nájemníka nemusí řešit, že tam dělá bordel, přitom na něj už policie byla volaná už nejméně 8krát a i od jiných sousedů, ale nejlepší na to je to že předchozí hlídky naopak říkali ať to řešíme s majitelkou, takže ty „úředníky v uniformě“ už nikdy víc.