Porovnejte ceny – jak jste na tom financne a myslete i na to , ze " miminu " muzete pojistku platit i 20 let. 🙂 Urazove meli moji synove , minimalni sporeni a oba dostali ve 20 letech kolem 15 t. kc. -iv-
0 Nominace Nahlásit |
Já bych řekla pojíštění miminka je kombinované,mám dojem že pojíštovna dneska pojíštůje,je pojištěn zakony zastupce a to je máma.
Zdroj: žolík
0
před 4879 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Naši kluci mají úrazové pojištění na stejné smlouvě jako my, kde je denní odškodné za úraz a denní odškodné za pobyt v nemocnici. Samozřejmě jsou tam trvalé následky za úraz a máme tam i vážná onemocnění. Pojištění mají až do svých 25let. Musím říct, že nám to náš poradce postavil velmi dobře, ani jsem nevěděl, že to jde. Spoření mají samostatně z důvodu lepší možnosti s pojištěním i spořením v budoucnu hýbat. Pokud chcete vědět detaily o pojištění můžete se zeptat mého poradce má své stránky a lidi se jej tam ptají : www.smsporadce.ic.cz
0
před 4879 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nám nabídla naše zdravotní pojišťovna (207) roční úrazové pojištění pro miminko zdarma. Po roce jsme měli možnost prodloužit, už placeně, nevyužili jsme to ale, protože jsme oba pojištěni (životní a úrazové) a v našich pojistkách jsou pojištěny i úrazy dětí.
0
před 4879 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
hlavně pojistěte sebe – na smrt, kdyby se něco stalo s vámi, ať má prtě nějaký svěřenecký fond
jinak děti na smrt nepojistíte, i z morálních důvodů to žádná pojišťovna nedělá, důležitější je odškodnění úrazu (aspoň 500,– denně), trvalé následky (co nejvyšší a s progresí – pokud se něco stane a bude mít následky, bude je mít dlouho), není od věci ani hospitalizace
při nabídkách pojišťoven si hlavně porovnejte, jak dlouho dětské pojištění platí, některá musíte v 18 letech zrušit, některá se ::překlopí:: do dospělých sazeb, jiná platí až do 26 let bez ohledu na příp. studium…
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |