Máte někdo z touto značkou zkušenosti? Údajně se v posledních letech jejich kvalita a spolehlivost dost zlepšila.
Zajímavá 0 před 1727 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ano, kvalita se zvyšuje. Řekl bych, že je srovnatelná s evropskými vozy, ale nejsou tak spolehlivé jako např. Toyoty. Vycházím z různých statistik, které se občas v médiích vyskytují. Překvapivě Mercedes na tom moc dobře není. Také existují značné rozdíly mezi různými modely a motorizacemi, takže generalizovat dost dobře nejde.
Upravil/a: Kepler
4Kdo udělil odpovědi palec? anonym, marci1, dubraro, Otazník123
před 1727 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mám poslední model i30, na tachometru teprve 400 km, takže je ještě
brzo na posouzení. Kdysi jsem říkal, že bych do Hyundaje nikdy nešel, ale
dnes s tím nemám vůbec problém. Mám 1.4 čtyřválec atmosféru, 4× el.
okna, 4× kotoučové brzdy, vzadu víceprvková náprava atd.
Co mi trochu vadí, když přidám plyn, tak nemá to okamžitou reakci jako
u starších aut. Zdá se mi, že je nějak upravené řízení vstřikování
kvůli tomu, aby to nemělo vysoké hodnoty emisí.
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, marci1, Otazník123
před 1727 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To, že se v průběhu let výrazně zvyšuje spolehlivost můžete říct u naprosto kterékoliv značky včetně Dacia. 4 roky i u tohoto low-cost výrobce představují výrazný technický posun k lepšímu. Takže Hyundai samozřejmě není v tomto obecném trendu výjimkou. S ohledem na různé motorizace ale celkovou spolehlivost a kvalitu nelze zevšeobecňovat a to opět platí u jakéhokoliv výrobce. Má smysl sbírat zkušenosti uživatelů jen konkrétní motorizace a konkrétního modelu o který máte zájem, jinak sbíráte jen bezpředmětné dojmy.
Upravil/a: anonym
3Kdo udělil odpovědi palec? marci1, Kepler, Otazník123
před 1727 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevím, ale hodně lidí to čte jako HnujDaj a to taky o něčem vypovídá.
2Kdo udělil odpovědi palec? Otazník123, Mc Merkurion
před 1727 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mám Hyundai přes dva roky a spokojenost. Na debilní kecy (třeba i tady) nemůžeš dát. Ptej se lidí, kteří s tím jezdí.
1Kdo udělil odpovědi palec? Otazník123
před 1727 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Doplnění:
Tady je článek, kde popisují stav Hyundai i30 po ujetí 320.000 km.
Zdroj: https://www.garaz.cz/clanek/v-jakem-stavu-je-hyundai-i30-1-6-crdi-s-najezdem-320-000-km-21002394
Upravil/a: dubraro
1Kdo udělil odpovědi palec? Otazník123
před 1726 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kelt: vypovídá to nanejvýš o tom že neumí číst a snaží se být za každou cenu vtipní a zužitkovat objev slovní přesmyčky. Sotva to vypovídá o kvalitách vozu.