Například kolik piv, kolik deci vína, kolik panáků a jakých.
Já většinou dám tak dvě piva denně. Když jsem v hospodě (zřídkakdy), tak asi 5.
Většinou si dávám alkohol až ve 20:00, dříve jsem vůbec nepil a cítil jsem se hůře, když si dávám sem tam alkohol, cítím se lépe fyzicky i psychicky.
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? quentos, dudu před 2973 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nevím, jestli mohu vůbec odpovídat 🙂 Nepiju tak cca 20 let, a i předtím to bylo mizerné.
0 Nominace Nahlásit |
Většinou se to u mě pohybuje ve všeobecně uznáváné zdravé míře, tzn. čtyři jednotky denně, přičemž jedna jednotka je půl piva, 1 dcl vína nebo půl malého panáka. Různě tyto jednotky během dne kombinuju (ovšem v dostatečných odstupech) – ráno typicky půl malého panáka slivovice (nebo třešňovice, kterou aktuálně máme doma) (nebo nic), po obědě jedno pivo a večer půl sklenice vína (obvykle bílého); nebo ráno nic, po obědě pivo a večer dvojku vína; nebo po obědě dvě piva a po zbytek dne nic ;{)> výjimečně dostanu chuť na whisky a pak to dopadá tak, že po obědě pivo a večer malej panák whisky…
Upravil/a: quentos
2Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, Lamalam
před 2973 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
…jo, pít začnu v okamžiku, jakmile pocítím žízeň…
Upravil/a: Mc Merkurion
0 Nominace Nahlásit |
Obvykle se to pohybuje někde kolem nuly. Nejsem zapřísáhlý abstinent, ale jednak kojím a i bez toho prostě nemusím alkohol denně. Když je chuť a příležitost, dám si tak ty 2 dcl červeného vína, víc nepotřebuji.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Alkohol nepiji, jen červené víno a to je nápoj starců. Za odpoledne někdy vymlasknu až litránek tohoto moku. Mám spolehlivý indikátor v osobě mojí babuš, která je stále ve střehu.
0 Nominace Nahlásit |
Silně podprůměrnou. Doma prakticky vůbec nepiju. Na „jedno“ do hospody občas zajdu, ale nepřeháním to, víc tam toho nakecám, než vypiju.
0 Nominace Nahlásit |
Alkohol piju dle chuti, nálady, příležitosti. Většinou s mírou a rozhodně ne denně.
0
před 2973 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Takovou jako je na obrázku. Pít mohu až po práci, tedy večer.
0
před 2973 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1481 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |