My si vyrábíme několikrát do roka BAILEY´ S podle receptu Petra Novotného a používáme normální rum „Božkov“ nebo „Tuzemák“ a nějak se tam ta štiplavot ztratí, a chutná to výborně.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud chceš pravý rum, tak nechápu, proč vůbec zmiňuješ tu náhražku.
🙂
Tak třeba zkusit Legendario?
Zdroj: https://www.bartidashop.cz/legendario-elixir-de-cuba-0-7l-34--101180011.html
0 Nominace Nahlásit |
Nejlepší do jakékoliv domácího likéru (vaječný atd.) je použít konzumní líh.
Zdroj: https://destilaty.heureka.cz/konzumni-lih-0_5-l/
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |