Nad 180.000km bych nebrala.
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, anonym
před 5009 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
záleží jaký je motor auta,ale optimální kolem 100–150, tis,pak už nebrat
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, BEAES
před 5009 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, nad 180.000km je to skutecne na povazenou
1Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst
před 5009 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
v dnešní době je počet najetých KM stejně jen nějaký číslo na tachometru… vše se dá v pohodě přetočit… dost zaleží na předchozím majitely jak se o auto staral pokud jezdil pravidelně do servisu měnil vše za originální díly nemyslím si že je nějaký větší problém i 250000km a auto ještě v pohodě dalších 200tis vydrží… Taky záleží na typu auta pokud si chcete kupovat nějakou nákupní tašku s malým obsahem se kterou se jezdilo jen do města věřím tomu že 150tis je dost a auto bude před smrtí, ale v případě nějakého většího auta které jezdí na delší vzdálenosti není problém nalítat klidně hodně přes půl milionu…
0
před 5009 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud bych si kupoval ojeté auto, tak stav tachometru je to poslední co by mne zajímalo. Nic o autě nevypovídá, lepší je se všímat jiných detailů.
0
před 5009 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mám ojetou Fabii za 61 tisíc Kč, která v letech 2000–2007 najela 225 tisíc km, já s ní za další tři roky najel jen 25 tisíc. Je to bývalý služebák z firmy, kde dělal táta, takže znám historii auta, mám na něj znalecký posudek a vím, v jakém je stavu. Za těchto okolností jsem se nebál to auto koupit.
0
před 5009 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zaleží na druhu auta. Většinu aut bych s tach. nad 150 tis. nekupoval s vyjimkou passatu, accordu apod. Doporučuji před koupí ojetiny nechat si tam pro jistotu udělat nezavislý test od DEKRY za 1,8 tis. Kč, který na auto vystaví pečeť jakosti.
0
před 5008 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Není to ten nejdůležitější tech.údaj.Mě by spíš při koupi zajímalo,kolik „řidičů“ (majitelů) ten vůz měl a jeho estetický stav (karoserie,lak,čistota-těsnost motoru)A hlavně – se v tom autě PROJEĎTE…
0
před 5006 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Příspěvek smazán administrátorem.