Zkuste se podívat do archivu, najdete mnoho vysvětlení.
http://www.odpovedi.cz/search?q=milovat%20a%20m%C3%ADt%20r%C3%A1d
–
Mít rád – někoho ráda vidím,slyším, zavoláme si, napíšeme si. Je to
někdo, jakýsi přítel, s nimž si můžu popovídat, je ochotný pomoct,
mám k němu důvěru atd..
Zamilovat se – vzplanout k němu,, velmi si někoho oblíbit. Tento cit stále zraje, ze zamilovanosti se stává láska. – milostný cit mezi mužem a ženou, dnes i stejnými pohlavími. Zamilovat se může člověk mnohokkrát, ale milovat třeba jen jednou za život.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?quentos Nahlásit |
to se nedá slovy opsat, a když, tak jen velmi obtížně. Nejlépe to poznáte, až sama zažijete to druhé.
0 Nominace Nahlásit |
Líbilo se mi vysvětlení Horníčka,když říkal své ženě,že ji miluje,ale nemá ji rád.(neměl hotový čaj o který ji žádal)
0 Nominace Nahlásit |
tak si to představ: ráda můžeš mít tatínka, ale taky do něj můžeš být zamilovaná ..už cítíš ten rozdíl? :o
0 Nominace Nahlásit |
Rád můžeš mít hodně lidí. Rád můžeš mít učitele, protože jsou na tebe příjemní a oblíbil jsi si je, rád můžeš mít sourozence a rád můžeš mít i kamarády. Milovat budeš svého životního partnera. Jednoduše: manželé se milují, kamarádí se mají rádi.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3766 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
někdy mezi tím rozdíl není. kluci můžou (třeba z ostýchavosti) použít to první a myslet to ve významu toho druhého.
0
před 3765 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Rád může mít člověk kohokoliv, ale zamiluje se většinou do někoho, kdo ho fyzicky přitahuje a touží po tom, aby byli stále spolu, touží po jeho přítomnosti. 🙂
0
před 3763 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý den
Je to asi hodně blbý, když člověk chce říct nevlastní (vlastní)
sestřenici (mám tě rád)
Co vy na to?
Děkuji za váš názor
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |