Ve škole se mi líbí učitel, kterému je asi 37–40 let. (Mě je 14 let) Zajímalo by mě, jestli je to vůbec normální. (Vím že existuje pedofilie, ale nikdy jsem neslyšela o tomhle) Líbí se mi hlavně charakterem, není to nějaký „topmodel“:) Děkuji za odpovědi
Zajímavá 0 před 2112 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
… je normální, že se ti líbí, jen je potřeba si to nechat pro sebe, věkový rozdíl je veliký a jemu bys mohla nadělat nepříjemnosti … a neboj, časem to přejde … mimochodem, pedofilie je zaměřená na děti, ale ne věkem, ale vizáží (ona některá čtrnáctka je dobře vyspělá, že vypadá na osmnáct) …
0 Nominace Nahlásit |
V jisté míře je to normální a nemusí to být nějaká úchylka. I hodně klukům se v tomhle věku může zalíbit nějaká učitelka. Není to nic neobvyklého. Ale v každém případě pamatuj na to, že váš vztah by měl být jen žák-učitel a nic víc abyste oba neměli problémy.
2Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, dubraro
před 2112 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Měla bys být na pozoru, zda-li netrpíš gerontofilií. Ta je ovšem, na rozdíl od obrácené varianty, zcela legální. Až ti bude patnáct, poohlédni se po nějakém od tebe věkově přiměřeném klukovi a jistě chybu neuděláš 😉
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |