Na trhu je xxx různých druhů tvarohů: ve vaničce – měkký, tučný,
polotučný, další tvrdý, další v kostce v obalu, atd… Kdykoliv se
snažím připravit nějaký dezert, jehož ingrediencí je tvaroh, je napsáno
v receptu např.: 250g tvarohu. A teď si vyber – nevím jaký tvaroh
použít, je to skoro jako nějaká sazka na jistotu :-o
Můžete mi prosím napsat, jaké tvarohy jsou používané a co používáte
vy? např.: do tradičního (chodského) koláče, do tvarohového štrúdlu, do
klasického dortu jako náplň, atd…? Ted mne bohuzel nic jiného nenapadá…
Diky za reakce…
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? quentos, anonym před 3276 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Polotučný nebo tučný a zásadně jen kostku z alobalu. Ty z vaničky jsou řidší. Třeba na taveňák z tvarohu se má radši použít kostka, já zase dávám v tomto případě přednost vaničce.
0 Nominace Nahlásit |
Čím je v tvarohu více tuku, tím je chuť výraznější.
Madeta,je dobrej tvaroh,vyhrál i v soutěži,ten doporučím.: Je to
jihočeský tvaroh polotučný.
https://www.google.cz/?gws_rd=ssl#q=Madeta:+Jiho%C4%8Desk%C3%BD+tvaroh+polotu%C4%8Dn%C3%BD
0
před 3276 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak třeba zamíchat s marmeládou, džemem. Jak vyrobit tvaroh doma?
Jednoduše. Stačí od někoho sehnat tibetské houbičky. Kefír se zahřeje na
temperaturu 37–45 stupňů C. Přecedí se přes jemné sítko. Čím vyšší
teplota, tím tvrdší tvaroh.
Nabízím Tibetské houby, jen v Brně.
0
před 3276 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |