Avatar uživatele
Lucyfer

Jakým způsobem má správně provádět lékař kontrolu před vydáním průkazu do potravinářství? A jak je to s „přezkoušením“?

Zajímalo by mě, jestli je to někde dopodrobna vypsané, jaké postupy má dodržovat, co kontrolovat.
A dělal někdo někdy tu zkoušku z hygienického minima? (Co to je? Kontroluje to někdo?)

Prý jsme povinni sdělovat informace zaměstnavateli o svém zdravotním stavu… Zajímalo by mě, kde je ta hranice mezi tím, co si můžu nebo nemůžu nechat pro sebe.
(Jsem kuchařka v nemocnici.)

Vážně má právo vás někdo nutit do očkování i v tomhle případě?

Zajímavá 0 před 1129 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Jakým způsobem bude provedena kontrola určí lékař na základě zdravotní karty. Nikdo tě nutit nemůže, klidně můžeš odejít.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek