Vaří se hrách, fazole, cizrna, domnívám se, že jde i kukuřice. Jak
doporučuje ReHu, předem bych ji namočila. Jenže nevařit kukuřici krmnou,
ale cukrovou.
Vařená sušená kukuřice se používá jako návnada pro lovení kaprů.
V diskusi jsem našla, že se zrna musí dlouho vařit. Poprvé v tlakovém
hrnci 1 hodinu, až vychladne voda, znova vařit hodinu. Nevím, nikdy jsem
nezkoušela. Zřejmě vaří ale kukuřici krmnou, která je mnohem
tvrdší.
Rady jsou na stránce:
http://www.forum.lovkapra.com/index.php?action=vthread&forum=5&topic=265
6Kdo udělil odpovědi palec? kropitko, anonym, rynek878, Drap, anonym, vcelkaMajka
před 5337 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano jde ale není už moc dobrá,doporučuji raději jíst čerstvou.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5337 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ještě jsem to nezkoušela, ale teoreticky si myslím, že pomalu a déle.
Nebo ji zkusit třeba nejdříve namočit.
V každém případě bys to mohl zkusit a potom dát echo
o výsledku 🙂.
0
před 5337 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |