ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Upravil/a: Jsem Hater!
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? dudu před 1551 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Dá se s tím žít
Záleží na tom, kde a jak chlap žije. Pokud nemá rodinu, nepotřebuje řízení vozidla k výkonu práce a má k dispozici dostatečně výkonnou veřejnou dopravu, obejde se bez řidičáku nebo bez auta. Když se na tom něco změní, už je dobré řidičák mít. Já mám řidičák 24 let, z toho jsem 2 roky řídil, 15 let neřídil a 7 let zase řídím.
Upravil/a: Justin1
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Jsem Hater! Nahlásit |
Dá se s tím žít
To je teda inteligentní anketa ☹
Tp přece záleží na potřebách a stylu života.
I když ..... nikdy nevíš, kdy budeš řidičák potřebovat a kdy se
může hodit.
0 Nominace Nahlásit |
Dá se s tím žít
Znám několik lidí kteří nemají řidičák a také nemají auto a žijí si spokojeně. Dnes se dostaneš všude veřejnou dopravou. Je to jen otázka zvyku a plánování.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, Schluker, Jsem Hater!
před 1551 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dá se s tím žít
Je to ovšem výrazný hendikep, který tě bude znevýhodňovat oproti
většině v profesním, ale i soukromém životě bez ohledu na to, zda
žiješ ve městě či vesnici.
Řidičák vlastním 53 let a stále se mi daří jezdit bez nehody /motocykl,
auto/. Jen o deset roků méně řídí manželka a léty se stává kvůli
mobilitě schopnost ovládat vozidlo téměř nezbytností. Na nějaká vozítka
bez řidiče bych se nespoléhal.
Upravil/a: dudu
0 Nominace Nahlásit |
Dá se s tím žít
Myslím si, že ho nechce, nepotřebuje, nebo nemůže mít. A je to jeho věc. Nedělá ho to ani lepším ani horším. Jen má o trochu méně možností dopravy.
Pro někoho je řidičák dost potřebný, ale pokud někdo jezdí víceméně jen po Praze ze sídliště do kanclu a zpět, tak k čemu by mu byl. Městskou to zvládne levněji, rychleji a pokud zrovna netáhne zásoby na týden pro celou rodinu tak i pohodlněji.
0 Nominace Nahlásit |
Nevadí to
Tak já mám řidičák 42 let, ale od roku 2006 jsem v autě neseděl jako řidič. Přesvědč mne, nějak, abych zase vlezl do auta. Nech mi před domem auto s klíči a když zajistíš, aby tam nikdo jiný nešel, budeš tam to auto mít i za týden.
0
před 1551 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevadí to
Záleží na podmínkách. Někdy to není nutné. Je to ale výhoda :)
0
před 1550 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Trapné. A co máš ještě vedle řidičáku. Máš nějaké vzdělání. Umíš něco co ostatní neumí? Řidičák má každý kdo ho potřebuje. To není věda.