Před pár lety jsem se dočetla, že cibule se musí jíst jen čerstvá. Prý je to známé. Když je rozkrojená,tak je po 24 hodinách toxická. Když ji naložím s masem, tak to platí asi také, co myslíte? Zajímá mě ještě, jestli se to netýká i jiné zeleniny.:))))) Tyhle trapné otázky mě už nějakou dobu trápí v mé hlavičce.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5422 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
pokud vím, tak ne, týká se to jen cibule. Cibule má takovou dobrou vlastnost nasávat do sebe všechno špatné. Což se dá výborně využít k cibulovým zábalům bolavého krku při angíně nebo zábalům prsou při suchém kašli. Má to však i tu negativní stránku, kterou popisujete, tzn. když ji necháte na vzduchu, nasaje do sebe všechno špatné rovněž…
0 Nominace Nahlásit |
30let stojím u plotny a podávám a vařím jídla pro střední vrstvy,dělníky a VIP osoby např.ředitel Metropolitní opery v New Yorku.Nejsem si vědom,že by bylo někomu zle,nebo jinak trpěl. Je obecně známo,že hnilobné procesy poškozují zeleninu i ovoce,ale nevidím to jako dramatickou věc.
Zdroj: život:-)
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3408 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2007 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1339 | |
zjentek | 1202 | |
hanulka11 | 1028 | |
elkon | 962 | |
quentos | 955 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |