Tys OPRAVDU ještě nikdy neviděl třeba Google mapy? Tam je aut, že to nespočítáš. Dokonce jsem na mapy.cz našel v letecké fotce to svoje včetně mě, jak se k němu řítím. ;) :D :D
4Kdo udělil odpovědi palec? led, annas, Mc Merkurion, marci1
před 1865 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokiaľ tváre ľudí a ŠPZ, prípadne iné identifikovateľné osobné
znaky ľudí a vozidla sú nečitateľné, je to v poriadku.
Kvalitná fotografia s identifovateľnými znakmi je vhodná len pre
nezverejnené účely polície.
aliendrone, na Zemi, na rozdiel od Vesmíru, môžte od Google žiadať
zamazanie tváre. Ale len v prípade, že nemáte akurát podobu Godzily alebo
Predátora.
Upravil/a: led
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, Kryšpín, aliendrone
před 1865 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud je na veřejném prostranství, tak lze. Neni to nic proti ničemu.
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, aliendrone
před 1865 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Samozřejmě. Je to v pořádku.
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, aliendrone
před 1865 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
led>>> Ó vílo křehká, zlehka a ladně tancující na mrtvolách dobrých mužů, na googlemapách nejsem, jsem jen na letecké mapě mapy.cz (a to z hodně velké výšky foceno, odhadem asi tak 300m), takže se nebojím, že by někdo mohl zneužít moji krásu např. k reklamním účelům. ;) :D :D
Aha… Tak to je ten fľak fialového mlokoidného telesa so žltými očami chŕliaceho čierny dym z chvosta
led>>> Nedivím se, že jste mě neomylně poznala, je to prostě DALŠÍ důkaz zneužívání nekalých prostředků a praktik na dobré muže (voodoo, spojení s pekelnými mocnostmi apod.)!
Nicméně ten černý dým… nějak si ho nevybavuji, ovšem jestli tam byl, tak nešel z ocasu, nýbrž z nosu a úst v důsledku nálezu „papírku za stěračem“ od městské policie. ;) :)
Vidíte? Měla byste zapracovat na modernizaci technologií, kdepak v dnešní době nějaká křišťálová koule a kuřecí pařátek! ;) :D :D