Zdar, muze si jen tak nekdo cizi ofotit SPZ meho auta? Existuji nejake pravni kroky (napr. ochrana soukromi), jak to dotycnemu pekne zavarit? Pokud ne, pouziji kroky tezce a hrube nepravni.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Kric.ouwner, tom004, anonym před 4893 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
A proč by si někdo fotil tvou SPZ?Jedině jestli jsi mu svým autem předtím něco neprovedl.
3Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole, tom004, P.T.
před 4893 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Klidně si ji vyfotím, ale zveřejnění je postižitelné.
Dost často to praktikuji na parkovištích neboť řidiči jsou prasata a
z cizího krev neteče.
0 Nominace Nahlásit |
Podle mne,žádná taková právní norma nebude.Přece není problém,aby si kdokoliv vyfotil celé auto,tak,aby v záběru byla i SPZ,a potom tu značku v počítači „vytáhl“.A těžko se dá někomu zabránit v tom,aby si fotil auta.
0 Nominace Nahlásit |
Myslím, že to nějak právně postižitelné je, když i televize mají povinnost SPZ rozmazávat, i když nechápu důvod, když běžný občan nemá do databáze registrů vozidel přístup a policie si může vyžádat nesestříhanou verzi reportáže.
0 Nominace Nahlásit |
SPZ se dosti fotí, záleží koho co zaujme,vyfotí se třeba i bezděky,
náhodně. Já jsem videl vyfocenou spz auta evidovaného v Německu a
začínala – BLB
Nakonec si to tvé číslo může kdokoliv opsat za jakýmkoliv účelem a ani
to nespatříš. Použiješ-li hrubě neprávní kroky, tak se dočkáš hrubě
právní odvety.SPZ určitě žádné právní ochrany nepožívá. Když je
např. v tv rozmazaná, tak to je v pořádku, přes tu nečitelnou SPZ se
chrání totožnost osoby která byla účastníkem třeba nehody.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4893 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V televizi SPZ nerozmazávají podívejte se na zprávy z jakého koli dne , a fotit si taky může kdokoli cokoli , jen jde o to co s tím bude dělat když si vaše auto někdo vyfoťí a nalepí si ho doma nad postel i s SPZ a vaší ženou těžko s tim něco uděláte ale když vaše auto někdo vyfotí a použije to třeba k reklamě tak to už je postižitelný a nezákonný , lajcky řečeno nesmí na tom vydělat jak finančně tak prakticky jak koli 😉…
Zdroj: http://www.epravo.cz/top/zakony/sbirka-zakonu/
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý večer dneska jel jeden nejmenovaný se nám pomstít všude to říkali dneska jsem je náhodně zahlédla z okna fotit auta máme nové auto Explorer sport a fotil si i dům mám ho na kameře a najednou kamera ukládá nějakou chvíli což víme a auto je poškrábané co má dělat týpek mi píše že silnice je veřejná komunikace a že si může fotit co chce dluží peníze vyhrožuje už dlouho co máme dělat