Kdysi jsem se na to ptala jednoho terapeuta.. Cvičila jsem totiž každý den ráno. Jenže po tom, co jsem se dověděla – jíst hodinu před cvirčením a půl hodiny po cvičení, jsem změnila dobu, protože bych musela ráno vstával o 2 hodiny dříve.
Ověřovala jsem v odkazu, zda stále platí. Ano. Asi hodinu před cvičením je třeba sníst malou svačinku – tvaroh či jogurt s ovocem nebo tyčinku müsl, aby se udržela vyrovnaná haldina krevního cukru a měli dostatek energie.
„Přibližně po půl hodině po cvičení můžete konzumovat potraviny s vyšším glykemickým indexem, které zajistí lepší regeneraci svalů, někdy se doporučují i proteino-sacharidové nápoje pro lepší vstřebání a následný regenerační efekt“ atd.
Další ppdrobnosti v odkazu.
http://blog.kaloricketabulky.cz/2014/01/jak-spravne-jist-a-pit-pred-a-po-cviceni/
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?vagra Nahlásit |
Až po cvičení,protože,když se najím tak usnu nebo se mě nechce a také snižuji riziko,že bych hodil grcku a udusil se hlavně při posilováí břišních kostek leh – sed.
0 Nominace Nahlásit |
Řekla bych, že nejvhodnější je cvičit cca 1–1,5 hod. po jídle. Tělo potřebuje při cvičení sacharidy. 🙂
0
před 3617 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2005 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1317 | |
zjentek | 1191 | |