Já mám nafťáka, vybíral ho partner, ale asi spíše podle velikosti auta, ne na co jezdí, potřbujeme veliký kufr! K ceně nafty i benzínu- ostuda-škoda mluvit, když přihlédneme k platům v této zemi!!
0 Nominace Nahlásit |
Proč je ta otázka určena jen pro ženy? 🙂 (vybíraly)
Mám diesel, ale proč? Asi proto, že jej preferuje mužská část rodiny. Přítel, otec i bratr.
Já, jelikož jsem malého vrůstu (152cm), vybírám takové, kde se dá manipulovat se sedadlem, aby si protijedoucí řidiči nemysleli, že jede bezhlavý řidič :D
0 Nominace Nahlásit |
podle toho ypsilonu je sice otázka asi výhradně pro ženy, přesto tu
zaagituju – auto nemám, ba ani řidičák, jezdím vlakem. (Takže vlastně
jezdím na naftu ;{D)
Můj tatínek jezdíval zásadně na naftu. Je koneckonců ekologičtější. Na
výběr myslím neměl, protože měl velký služební vůz, do toho se snad
ani benzín nacpat nedá.
0 Nominace Nahlásit |
Zatím máme Renault 19 který chceme dát manželovým rodičům a budeme si kupovat Octavii.
0 Nominace Nahlásit |
ja mam diesel,ale auto jsem vybirala podle bezpecnosti jelikoz vozim sve deti tak preferuji velka auta,jako deep,ale zerou i travu u silnice
3Kdo udělil odpovědi palec? panenka, Miroslavst, BEAES
před 5231 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
My teď máme oba banzíňáky.Opla astru caravan a Subaru Justy.Nedávno šel do šrotu můj milovaný Forman na LPG.Nejenže se mi s favority a formany vždy dobře jezdilo,ale byli jsme velice spokojení s plynem.Hlavně v ceně spotřeby.Příští rok budeme opět vozový park obměňovat a doufám,že dopadne Fabie na LPG.
0 Nominace Nahlásit |
Scenik nafťák a jsem moc spokojená,už jen proto že je na kartu.Tedy startování.
0 Nominace Nahlásit |
Silnější je určitě benzín,ale vic stojí :) protože má větší spotřebu ale záleží jaký obsah máte na mysli.DIESEL JE LEVNĚJŠÍ NA DELŠÍ VZDÁLENOSTI,ALE ZASE NAKLADNĚJŠÍ NA OPRAVY.
0 Nominace Nahlásit |
Řekla bych, že benzin-v zimě lépe cytá, ale i diesel má své klady.
0
před 5229 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek