Po bílém kvalitním alkoholu neni žádná kocovina. U nás na Moravě máme pouze bílou slivovici. A viděl jsi někdy Moraváka, že by měl kocovinu?
0 Nominace Nahlásit |
Alkohol má nějaká procenta, jestli je tmavý nebo světlý, procenta se nemění.
0 Nominace Nahlásit |
Objektivně je to jedno: jde o množství alkoholu, za jakou jednotku času, no a jestli a co při tom jíš, nebo jestli chlastáš na lačno, ovšem i to má na dobu intoxikace velmi malý vliv. Prostě jde o množství čistého ethanolu versus jak rychle ho vypiješ versus jakou máš hmotnost versus jaké máš pohlaví.
No, ano, ale člověk není Maschine. Teda jsou, Maschine lidé, jak tady třeba, že jo, „guru“ Vít Kouba, ale to je zase jiný příběh, jsou „jinak“ Maschine. Takže, subjektivně, Ti může být více, nebo naopak méně, blbě po pívu / vodce / rumu / tuzemáku / červeným víně / bílým víně etc. etc. etc.
Roli hrají i geny a geny jsou sviňa, my o nich až tak velice moc nevíme, jak si spousta lidí myslí. Třeba o Japoncích je známo (prokázáno), že prakticky neodbourávají alkohol. No, tak takový gen můžeš podědit, třeba skrze Mongoly, co tu táhli v 17. století, a zrovna ten Tvůj mongolský pra-pra-pra-pra předek měl nějaký ten japonský gen, no a Tys ho, zrovna, podědil.
0 Nominace Nahlásit |
Tmavý alkohol je většinou plný cukru a různých sladidel, které prostě druhý den člověka trochu potrápí. Ale ono když vidíte, že do sebe lijete papírové kelímky čehokoliv a podceníte přípravu (jakože málo jíte, nepijete nealko mezi a jdete dlouho spát), tak budete mít tu kocovinku tak jako tak, ať už pijete den předem cokoliv.
0
před 81 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2007 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1321 | |
zjentek | 1192 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 947 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |