Myslím takové ty, co se prodávají za pár stovek, navlíknete na ně 4 komplet kola, že se nedotýkají. Je to k něčemu prokazatelně dobrý nebo je to jen marketingový nesmysl?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? barnajka před 4849 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
je smysluplná lžíce s dírou?
ne, a přece se prodává.
trh se neptá na smysl, ale na prodejnost.
0 Nominace Nahlásit |
V servisech stojany nemaj pneumatiky stoji vedle sebe v regalech.Ja prezouvam kazdy rok a komplet kola davam na sebe v garazi a zatim se nic nestalo.Tak si myslim ze je stojan pro efekt.
0 Nominace Nahlásit |
kola mam na balkone a taky je mam polozeny na sobe nalezato. Nafoukly. Prikryty dekou, aby na ne nesvitilo slunicko. Myslim, ze stojan je zbytecny.
0 Nominace Nahlásit |
Ještě když jsem bydlela pohromadě se starším bráchou, vytáčelo mě jeho bordelářství: on si ty pneumatiky měl tak jakože různě rozstrkaný po celým bytě – v kamrlíku, na balkoně, v polici mezi oblečením :)) Tu je zaházel jiným harampádím, tu se na ně něco vylilo – a v pohodě, kola použitelný dál. Teda asi :)) Podle mě je ten stojan taky relativní zbytečnost – pokud dáš na sebe jenom kola a nebudeš je zatěžovat žádným dalším haraburdím, nějaká deformace snad nehrozí. To hlavně prodejci tě takhle citově vydírají a spoléhají, že než bys riskoval kola, radši půjdeš a těch pár stovek za stojan vysypeš. Pokud jsi doteď žil bez stojanu a všechno v pohodě, pak asi sám nejlíp vidíš, že zas tak geniální ten „geniální“ vynález není ;) Chce to sám si najít způsob „skladování“, který ti vyhovuje nejvíc – a tomu pak s klidem zůstat věrný, i kdyby ti ho sto expertů rozmlouvalo. Asi o tom ví prd :)
Arygnoc: Jakto, že lžíce s dírou není smysluplná?! A co Cimrmanova lžíce Hladomorka?! :))
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek