Doplňuji:
Myslím pomoc,proti nesprávným praktikám zaměstnavatelů.Mám pocit,že je
to tak ,jak je psáno v odpovědi nad Vámi. Ty.Ty.Ty a Bu.Bu. Bu.
Nic víc.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? anonym, hanulka11, suaeda, Curiosity, anonym před 4862 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Obrátila jsem se na Insp. práce ohledně brigády, byla jsem v evidenci ÚP a pracovnice chtala smlouvu, legálně vše nahlášeno. Vedoucí provozovny restaurace mi jen sdělila, že mi ji dá v průběhu brigády. Po 3 měsících, kdy jsem skončila mi ji nedala a když jsem řekla, že ji potřebuji pro ÚP byla rozčílená a že si ji musím zaplatit, nebo účetní má již mé doklady uloženy (no prostě plácala kraviny) Šla jsem na ÚP a vše jim řekla, jak se chová pí. vedoucí a tam mne odkázali na inspektorát. Oni udělali hloubkovou kontrolu a protože paní vedoucí je známá po celém okrese a nabídla kávu, zákusky a oběd, vyšla z toho jen s napomenutím, jako asi tytyty.
0 Nominace Nahlásit |
Copak podobné úřady jsou od toho, aby někomu pomáhaly?
To, co si dovolí zaměstnavatel k zaměstnanci nemůže určovat žádný úřad. To je dáno mírou nezaměstnanosti a odvozeně tím, co si lidé ještě nechají líbit.
0 Nominace Nahlásit |
Od nás někdo ze zaměstnanců poslal kontrolu z inspektorátu na zaměstnavatele.Dopadlo to tak,že /pokud tam nějaká kontrola byla),tak se nedělo vůbec nic.Zaměstnavatel nás dál všechny vesele okrádá na výplatách a to s úsměvem.Podle mě je celý inspektorát úplně k ničemu.Jsou to darmožrouti,kteří žijí z našich daní.
0 Nominace Nahlásit |
Haha ☹......bylo nás 6 z jedné firmy,paní nás přijala,vyslechla,byla zhnusena praktikami našeho zaměstnavatele a slíbila, že náš podnět protlačí,aby se tímhle případem zabývali.Před 3 týdny mi volala ****,která případ dostala k prošetření,už v telefonu děs a hrůza,dnes ve schránce informace o kontrole – resumé – oni jsou úžasní,kráva největší jsem já…Takže UŽ NIKDY VÍC,nicméně ty stovky inspektorů,kteří jsou úplně na nic,z našich daní uživíme, ne?
Souhlísím s roxy52.Mám pocit,že si lidé musejí nechat líbit
vše.Takové rady,najít si jinou práci atd.Ono v 50letech to tak jednoduché
není.
Halda-je zaměstnanec,nebo zaměstnavatel?