Ahoj. Jak poznat, zda jsem chlapovi sympatická, líbím se mu, nebo je jen prostě slušný? Stala se mi taková situace. Byla jsem si sednout v hospodě s mojí mamkou. Potkaly jsme tam její bývalou spolužačku se synem. Předtím jsem ho vůbec neznala, jen jsem věděla, že je o pár let mladší než já. On hned za mnou přišel a „Ahoj, já jsem xy.“ Podával mi ruku, tak jsem mu také podala ruku a představila se. Koukal na mě a usmíval se. Už jsem se několikrát zklamala, tak si dávám trochu odstup. Díky za rady
Zajímavá 0 před 1853 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Možná se snažil za slušňáka vypadat. Možná i se „zištnými“ oumysly. Kdyby takový byl skutečně, věděl by, že ruku podává žena muži, nikoli obráceně.
0 Nominace Nahlásit |
Mladší kluk, který podává ruku?
To tedy moc slušné chování není.
Kdybyste na něj (pochopitelně pouze s jeho souhlasem)
uvedla nějaký kontakt, možná by se za Vás někdo zeptal,
jestli jste se mu líbila.
Můj tip je, že byl rád, že se nemusí nudit s maminkou
a její bývalou spolužačkou.
2Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, quentos
před 1853 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To můžeš poznat docela snadno. Pokud si tě hodně prohlíží, zajímá se o tebe a věci kolem tebe, vyptává se a celkově chce trávit svůj čas s tebou.
Podle mého názoru kamarádství mezi mužem a ženou je jen mýtus. vždy je alespoň jedna osoba z té dvojice, která chce víc než kamarádský vztah, ale může svůj pravý záměr velice dobře skrývat.
0 Nominace Nahlásit |
Je celkem buřt, že vám podal ruku a je to to nevhodné (mladí to stejně nevědí – chtějí být milí, zdvořilí, seznámit se, zapůsobit, tak udělají nějaké gesto, která je třeba i proti etiketě – ale to podstatné je, že to nevědí).
Takhle těžko říct, protože toho moc nevíme. Pro nás je to 50 na 50, takže je to možné.
0
před 1853 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
vypadam mladší.. ale je fakt, že chlap nepodava holce první ruku.. v tu chvili mi to nějak nedošlo.
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |