Když léky pořídím v lékárně, jistý si jsem. Co je na příbalovém letáku, to platí a je to přísně sledováno. Jestli si nějaký blbec koupí „lék“ z pochybných zdrojů na interfernetu, pak ať se nediví, že koupil placebo.
3Kdo udělil odpovědi palec? marci1, Rokio, Hungalabunga
před 2033 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A k čemu je dobrý vědět, že text z letáku se shoduje s obsahem? Víme, jak se uvedenej text chová v těle? Dneska si zdravotními účinky člocěk není jistej ani u bylinek, natož u chem. léčiva! Zvláště kupuje-li čokoládovou meduňku, jahodovou mojito mátu a podobné (plná řiť). V jahodě, která zraje na sněhu, je gen z platýze, obývajícího mořský dno. A tam je kosa! Takže souvislosti jsou jasný- nebrat! (Léky, samozřejmě.)
0 Nominace Nahlásit |
Možná ano i když byznys je byznys. Na Matičce zemi je největší kšeft zbrojní průmysl a výroba léků,
0 Nominace Nahlásit |
U těch z lékárny ano, i když se chybka někdy vloudí: https://zpravy.aktualne.cz/domaci/v-baleni-antidepresiv-citalec-muze-byt-blistr-jineho-leku-va/r~5ff409545d3811e9b9980cc47ab5f122/?
0 Nominace Nahlásit |
S léky a psychiku zkušenost nemám. U všech ostatních si to mohu vyhledat, ale proč bych to dělal? Důvěřuji lékaři. Ten by se měl vyznat lépe než já.
0 Nominace Nahlásit |
Jsem. Než je spolknu tak si líznu. Psychofarmaka ale neberu, nicméně jestli je potřebuješ drž se jich.
0
před 2033 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |