Dobrý den, letos jsem nastoupila na střední školu a mám takový problém, v naší třídě jsem nenašla nikoho s kým bych si opravdu rozumněla, nechápejte to tak, že bych se s nikým nebavila, mám tam přátele, ale jsou to takoví ti školní kamarádi, kterým napíšu jenom tehdy, když se to týká školy a bavím se s nima hlavně o učení, učitelích a spolužácích. Takové ty opravdové přátele mám mimo školu, s nima se bavím o svém osobním životě. A právě proto si přijdu divná, protože většina mých spolužáků už se i doma navštěvují a tráví spolu čas i mimo školu, což já s těma školníma kamaráda opravdu nemám potřebu je vidět i o víkendu. Jsem divná? Vím, že je to pro některé stupidní dotaz, ale poslední dobou mě to trápí, takže budu ráda všem, co mi odpoví. Děkuji!
Zajímavá 0 před 2575 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Mě to připadá zcela normální. Nevidím na tom nic vyjimečného.
3Kdo udělil odpovědi palec? Emefej, briketka10, dubraro
před 2575 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na školu jsi nastoupila docela před chvilkou a už řešíš přátele? Ti se nezískávají za každou cenu, ty potkáváš a rozpoznáš. Své dosavadní přátele si samozřejmě ponechej. Noví spolužáci jsou asi taky krapet nezorientovaní z nového prostředí. Neboj, to se časem vykrystalizuje samo. Klídek!
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, Altair-AC
před 2575 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Divné není to, že si člověk přátele vybírá,
ani to, kde si je vyhledne či vybere.
Divné se mi zdá neřídit se vlastním názorem,
ale hledat názory jiných (cizích) lidí v internetu.
Pokud bych na něco ohledně svého života chtěla znát další názor, ptala
bych se
ve svém okolí → těch, na kom mi záleží (rodina, přátelé, kamarádi,
známí, …)
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 2575 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na tom není vůbec nic divného. Za rok nebo už zítra může být všechno jinak. Tvůj budoucí přítel nebo přítelkyně bude třeba z vedlejší třídy nebo z vyššího ročniku, jen jsi zatím neměla příležitost poznat je blíže.
Upravil/a: yuko
0
před 2575 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |