Co jste dělali když jste se dozvěděli , že už jste teta, strejda,
děda, babi, táta?
Že je vás o jednoho víc. Je to štěstí!!!
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, Jahoda, anonym, NATI před 5328 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Tak pokrevní teta nejsem a nikdy nebudu,nemám sourozence,takže mám smůlu. No a babička už bych mohla klidně být,ale asi bych z toho moc radost neměla. Ne kvůli mě,mě by nevadilo kdyby mi někdo říkal babi,ale kvůli dceři,je jí teprve 18-let,tak by to bylo docela brzo,ale když to přijde v ten vhodný čas,tak budu mít určitě radost,mám moc ráda děti,hlavně ty malinký…
0 Nominace Nahlásit |
Gratuluji, je super být tetou, já jsem slavila a to dost.
3Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, iwetax, anonym
před 5328 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jsem čtyřnásobná teta. Ale ten pocit, který prožíváte Vy teď jsem u první neteře měla malinko zkalený tím, že se narodila hodně předčasně. Ještě týden po narození jí lékaři dávali jen 10% na přežití. Takže na jednu stranu jsem si uvědomovala, že jsem teta, na druhou stranu jsme měli všichni o holčičku velký strach a nejistotu. Druhá se také narodila dříve, takže ten pocit byl dost rozpačitý, ale ta dávala světu brzy najevo, že má dost sil, takže pocit nadšení se dostavil o něco později, ale dostavil. U těch dvou dalších už to člověk asi neprožíval tak, jako u prvních, ale radost jsem samozřejmě měla.
0 Nominace Nahlásit |
I když mi za to hrozí palec dolu, stejně pogratuluju a řeknu Ti, že já nejsem ničím, zatím synovcem a vnukem..:)))
0 Nominace Nahlásit |
Já když jsem se dozvěděl že jsem teta tak samou radostí se ze mně stal děda.
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem se stala tetou poprvé v roce 1980 a to jsem tenkrát byla
v práci, protože neteř se narodila v 7.15 ráno (dodnes si to pamatuju).
Takže s oslavou jsme museli počkat až do odpoledne. A ta byla pořádná,
protože se na to miminko v naší rodině moooc čekalo.
Jinak moc gratuluju. A co nám tak svěřit to hlavní??? Jméno, váha
atd ???
0 Nominace Nahlásit |
Jsem regulérní,standartní strýc.Dvojitý.Teď už mi schází ke
štěstí okamžik,kdy se dovím,a to se zřejmě dovím,že jsem dědek.
Mimochodem – všem gratuluji.Tedy těm,kterých se to týká.
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem pětinásobná teta a ségra na Novém Zélandě čeká holčičku. Radost jsem samozřejmě měla obrovskou. Ale tak trochu mě to začalo nudit, protože 1. sestra měla tři kluky, 2. dva kluky + čeká holčičku, 3. zatím nemá nic, a já 4. se o miminko s přítelem snažíme. Takže celkem jsem měla pět synovců, ale ne a ne žádná holčička. To mě trošku mrzelo, ale užívala jsem si radosti z kluků 🙂. Když mi ovšem sestra zavolala, že čeká holčičku, samou radostí se mi rozbušilo srdce a štěstím jsem se rozbrečela. V mojí rodině je to tak trošku zvláštní: moje maminka má tři sestry z toho jedné mojí tetě se narodila holčička, já mám čtyři sestry a já jsem teta pěti synovců. 🙂 Teď se nám ale narodí holčička. Prostě, buď se v jedné generaci rodí samý kluci nebo samé holky. Důležité ale je, že jsou všichni zdraví a v pořádku 🙂
Jinak samozřejmě připojuji velkou gratulaci ;o)
0 Nominace Nahlásit |
Gratuluji. Já na oslovení „teta“ pořád čekám a bůh ví, jestli se ho vůbec dočkám. Možná že i budu dřív „bába“ než teta :D (neberu děti z okolí, co mi tak říkají)
0 Nominace Nahlásit |
já jsem trojnásobný děda,strejdy jsem ani nestačil zpočítat.No ze začátku jsem ani na to moc neslyšel,ale potom se mi to čím dál víc líbilo a líbí,patří to k životu.
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem se stala během hodiny maminkou i tetou.Byly jsme se švagrovou ve stejné porodnici a oběma se nám naše děti narodily v rozmezí 1 hodiny.Já měla syna a ona dceru.Takže i radost jsme prožívali zdvojenou.A jak všecko prožívali oba tatínkostrejdové je z výchovných důvodů nezveřejnitelné.
0 Nominace Nahlásit |
Tak to je super TETKO,já jsem teta 2krát a3krát mamča.A štěstí to je každopádně,vždyť je zase na světě o jednoho poctivého,slušného,krásného a hlavně zdravého tvorečka víc.GRATULUJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 Nominace Nahlásit |
když jsem se dozvěděla že jsem teta,tak jsem popřala-gratulovala.a musím říci,že jsem to i hned v zápětí obrečela…
0
před 5323 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |