Tereza Hrubá

Kde najdu nějakou dobrou brigádu, když je mi 15? Nechci dělat v mekáči ani v KFC a nic jiného jsem nenašla.

Zajímavá 0 před 277 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
elkon

Třeba zakládat zboží do regálů v nějakém super-hyper marketu.

0 Nominace Nahlásit

da ny

Existují i agentury, přes které může být možné sehnat práci.
https://flek.cz/clan­ky/hledam-brigadu/brigady-pro-nezletile-do-18-let

0 Nominace Nahlásit

Filip84

Těžko Ti tu někdo poradí:

• v nějakém super / hyper marketu jsi spíš na obtíž: nesmíš za kasu, nesmíš vzít do teplých Savo, nebo třeba zápalky, nesmíš sáhnout na flašku s alkoholem, máš omezení na hmotnost břemene, omezení na délku pracovní směny, etc. etc. etc. Jsou řetězce (např. Albert), které berou i pod 18, ale v 15-ti Tě fakt nevezmou,
  • v normální hospodě můžeš leda tak pomývat nádobí (se Světlanou a Larysou 😅), a to, pokud to vůbec zvládneš (tempo, hlavně, že?),
  • do výroby Tě nikdo nevezme.

Nevím, co se Ti nelíbí na KFC nebo McDonald´s, buď jak buď, pokud Tě, ve Tvým věku, vezmou, tak do toho jdi, minimálně získáš alespoň nějaký zkušenosti a hlavně reference.

Ještě mne napadá lesní správa, nějaké to vysazování stromků atp., tam by to mohlo taky klapnout.

0 Nominace Nahlásit

aliendrone

Zajisté existují i profese, kde se dá vydělat, dokonce i vleže. Jestli se ale postavíš na roh vedle Oksany, popřípadě na druhý roh vedle Ruslany, tak BACHA! Droboučká Oksana SAMA bleskově vypráskala 3 drzé cígošky, které se jí cpaly na štafl. Ani nevolala Nikitu (svého pasáka). Všichni, co byli venku před knajpou hulit jsme čuměli jak péra z gauče! A dnes stomatologické ošetření NENÍ levná záležitost (většina úkonů je za příplatek, tož asi tak). 😉 😁 😁

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Filip84 Nahlásit

Diskuze k otázce
da ny

Pro mladistvé (do 18 let), mnoho pracovních možností není
Mají mnohá omezení, která musí zaměstnavatel dodržet,
nemohou nést hmotnou odpovědnost
a hlavně, nic neumí.
A ještě si někdy vybírají.....
Sledujte nabídky v místě bydliště.

Nový příspěvek