RÁNO
Vitamínové doplňky a další doplňky stravy by se měly užívat vždy po jídle.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4294 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
VEČER
Nejlepší je používat vitamíny v jejich přirozené podobě a to potom
nemusíš vůbec řešit, jestli je ráno, poledne nebo večer. Jablko nebo
mrkev, sklenici mléka (a všechny další potraviny, kde se vitamíny
vyskytují) si můžeš dát přece kdykoliv.
A kde máš zase „jinou možnost“?
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4294 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahojky :) Já se teda přiznám, že jsem k doplňkům stravy byla trochu skeptická, ale poslední dobou jsem si uvědomila, jak moc mohou být vlastně prospěšné :D U mě to začalo v období menopauzy, kdy jsem hledala něco, co by mi pomohlo zvládnout nepříjemné příznaky. Narazila jsem na Sarapis Plus a musím říct, že mi výrazně pomohl nejen s hormonálními výkyvy, ale i s celkovou energií a vitalitou. Navíc jsem si všimla, že se zlepšil stav mé pleti a celkově se cítím vyrovnanější :) Což je v tomto období teda opravdu důležité :)
Já vitamíny beru celoročně. Jen je měním podle ročního období :) Tělo během roku vždy potřebuje jiný příjem :) Takže za mě jsou vitamíny skvělá věc :)
Ahojky, chtěla bych se zeptat… Hledám vitamíny pro ženy… Doplnění všech pro ženy potřebých vitamínů. Narazila jsem na tyto vitamíny https://www.bonaloka.cz/astafem/. Vaše zkušenosti?
Ahoj, já nevím, já vitamíny beru podle doporučení výrobce. Já třeba beru Bion3 Imunity a ty teda beru tak, jak se má a jsem spokojená. Bez problémů procházím podzim i zimu…
Hele, tak já jsem se na ty vitamíny dívala a předpokládám, že tady na to období podzim/zima je dobré užívat ten Imunity, že?
podle potřeby, po snídani, ale většínou po obědě, někdy před jídlem
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |