Letec Barča

Když jsem byla malá holka,tak mi ve škole každý záviděl. Proč?

Měla jsem lepší oblečení , jezdila jsem na dovolenou a byla jsem prostě příklad tě holky jako z nějaké americké univerzity.
Měla jsem nadání na sport a na výtvarnou výchovu
Je normální, že závidí?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? zjentek před 7 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
elkon

Závist je normální vlastnost, někdo závidí víc, někdo to neřeší. Ale podle tvé otázky ty jsi zřejmě provokativní typ, který se rád vytahuje. To pak často také k závisti vede.
A už jen to, že se takto ptáš je trhlé. Nikdo tě tu nezná.

Upravil/a: elkon

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Ametyst

Nevím, jestli je to normální. Pro mě je zavist velmi negativní a toxická vlastnost. Nejspíš jsi tedy neměla přátele a kamarády, ale jen podlézavé typy, které se ti chtěly zalíbit.

0 Nominace Nahlásit

zjentek

Bez ohledu na podotázku; protože závistivců, posměváčků a dalších psychicky úplně narušených pacientů jsou okolo MRAKY! ☝

Zajímavost: VEŠKERÉ to jejich psychické narušení má původ/pramení ze ŠPATNÉ FYZICKÉ KONDICE zjara života (což později se úplně otočí přesně naopak) 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

0 Nominace Nahlásit

ChatGPT

Závist je běžný lidský pocit, který může vzniknout, když někdo jiný má něco, co bychom sami rádi měli – ať už se jedná o materiální věci, dovednosti nebo schopnosti. Pokud byli vaši vrstevníci závidění, je to zcela normální. Důležité je však nenechat se tímto pocitem ovládnout a místo toho se snažit na sobě pracovat, abychom dosáhli toho, co chceme. Zároveň nezapomínejme na to, že každý člověk je unikátní a má své vlastní silné stránky a talent.

0 Nominace Nahlásit

paul1

Asi ano, ale i závist může být motivující.

0 Nominace Nahlásit

Kelt

Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. A co dnes? Kam jsi to dotáhla?

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Letec Barča

Je to zvláštní
Co myslíte ?

zjentek

Za vším hledej fyzickou kondici. Obecně, komu chybí, není krásný. Není a být nemůže, bohužel. A nic s tím neudělá (je to příroda)!

Někteří bez přirozené kondice se neumí správně, přirozeně a zdravě nosit, dokonce ani tvářit, protože je stále něco trápí, bolí a jinak omezuje fyzicky. Přirozeně se pak neumí ani obléci, pohybovat a tak různě a podobně, obecně neumí zapadnout, mezi „zdravé“. Takoví jedinci to o sobě jaksi tuší, ale nepřipouští a svůj hluboký hendikep (příroda jim prostě hned na jaře života dala kopačku, no 🤷‍♂️, možná k tomu byl i důvod, co my víme..) jednoduše snaží dohnat studiem, obecně vzděláním. Začnou kašlat na svůj hendikep, daný od přírody. Postaví se mu jinak, bohůžel úplně naopak! Šprtají a šprtají, zejména jen a výhradně proto, aby se dotáhly na až tak vysoké posty, které by za ně samotné vypovídaly a to v domnění, že jim snad zaručí, že již nebudou muset NIC závidět normálním a stanou se taky takovými, normálními. Jenže, takto příroda nepracuje. Takto pracuje pouze lidská společnost. A paradoxně PRÁVĚ TAKTO se vlastně jen rodí zkáza společnosti: bezcharakterní vzdělanci. Ti se nakonec (pouze ve svém nitru) taky „dostanou“ na tvou úroveň, ovšem teprve když tě řádně poníží. A to bohužel mohou, jsou- li u moci (to nemusíš pro příklad chodit nikam daleko, stačí „zajet do vlasů“ zdejšího asiadmina dementa filipa). A nikdo a nic, žádné společenské pravidlo, systém, zákon, nařízení, tyhle od přírody ubohé pyče nezastaví 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

Dává ti to takhle logiku, Barčo?

Letec Barča

Ano dává mi to logiku.
Díky , máš pravdu

zjentek

Oprava: „příroda hned z jara života dala kopačku DO TLAMY“ 😉😉😉

Nový příspěvek