Měla jsem lepší oblečení , jezdila jsem na dovolenou a byla jsem prostě
příklad tě holky jako z nějaké americké univerzity.
Měla jsem nadání na sport a na výtvarnou výchovu
Je normální, že závidí?
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? zjentek před 7 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Závist je normální vlastnost, někdo závidí víc, někdo to neřeší.
Ale podle tvé otázky ty jsi zřejmě provokativní typ, který se rád
vytahuje. To pak často také k závisti vede.
A už jen to, že se takto ptáš je trhlé. Nikdo tě tu nezná.
Upravil/a: elkon
3Kdo udělil odpovědi palec? OmylCZ, Disraeli, Tonda Káňa
před 7 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevím, jestli je to normální. Pro mě je zavist velmi negativní a toxická vlastnost. Nejspíš jsi tedy neměla přátele a kamarády, ale jen podlézavé typy, které se ti chtěly zalíbit.
0 Nominace Nahlásit |
Bez ohledu na podotázku; protože závistivců, posměváčků a dalších psychicky úplně narušených pacientů jsou okolo MRAKY! ☝
Zajímavost: VEŠKERÉ to jejich psychické narušení má původ/pramení ze ŠPATNÉ FYZICKÉ KONDICE zjara života (což později se úplně otočí přesně naopak) 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
0 Nominace Nahlásit |
Závist je běžný lidský pocit, který může vzniknout, když někdo jiný má něco, co bychom sami rádi měli – ať už se jedná o materiální věci, dovednosti nebo schopnosti. Pokud byli vaši vrstevníci závidění, je to zcela normální. Důležité je však nenechat se tímto pocitem ovládnout a místo toho se snažit na sobě pracovat, abychom dosáhli toho, co chceme. Zároveň nezapomínejme na to, že každý člověk je unikátní a má své vlastní silné stránky a talent.
0
před 7 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. A co dnes? Kam jsi to dotáhla?
0
před 6 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Za vším hledej fyzickou kondici. Obecně, komu chybí, není krásný. Není a být nemůže, bohužel. A nic s tím neudělá (je to příroda)!
Někteří bez přirozené kondice se neumí správně, přirozeně a zdravě nosit, dokonce ani tvářit, protože je stále něco trápí, bolí a jinak omezuje fyzicky. Přirozeně se pak neumí ani obléci, pohybovat a tak různě a podobně, obecně neumí zapadnout, mezi „zdravé“. Takoví jedinci to o sobě jaksi tuší, ale nepřipouští a svůj hluboký hendikep (příroda jim prostě hned na jaře života dala kopačku, no 🤷♂️, možná k tomu byl i důvod, co my víme..) jednoduše snaží dohnat studiem, obecně vzděláním. Začnou kašlat na svůj hendikep, daný od přírody. Postaví se mu jinak, bohůžel úplně naopak! Šprtají a šprtají, zejména jen a výhradně proto, aby se dotáhly na až tak vysoké posty, které by za ně samotné vypovídaly a to v domnění, že jim snad zaručí, že již nebudou muset NIC závidět normálním a stanou se taky takovými, normálními. Jenže, takto příroda nepracuje. Takto pracuje pouze lidská společnost. A paradoxně PRÁVĚ TAKTO se vlastně jen rodí zkáza společnosti: bezcharakterní vzdělanci. Ti se nakonec (pouze ve svém nitru) taky „dostanou“ na tvou úroveň, ovšem teprve když tě řádně poníží. A to bohužel mohou, jsou- li u moci (to nemusíš pro příklad chodit nikam daleko, stačí „zajet do vlasů“ zdejšího asiadmina dementa filipa). A nikdo a nic, žádné společenské pravidlo, systém, zákon, nařízení, tyhle od přírody ubohé pyče nezastaví 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Dává ti to takhle logiku, Barčo?
Drap | 3411 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2008 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1340 | |
zjentek | 1208 | |
hanulka11 | 1028 | |
elkon | 969 | |
quentos | 955 |
Děti a zdraví |