Hm, zajímavá metoda.
-------------- . --------------
@ivzez: Někdy je to pro obojí. Třeba já jsem ne dávno na otázku dostal odpověď ve smyslu, abych UTFG s odkazem na google linky. Obratem jsem otázku doplnil o informaci, že jsem FG užil a uživateli jsem v doplnění naznačil, ať si linky alespoň prokliká, než na ně pošle odkaz coby dobrou radu. Vzápětí pak otázka zmizela.
Takže důvtipnému je zde jasný, že otázka byla smazána „pro obojí“:
Ukázka smazané otázky bez odpovědí:
Kde seženu sirupy Grünhof?
Poradí někdo, kde (v republice!) seženu sirupy Grünhof?
(Kamenné prodejny, netový obchod, tržiště, papírové prodejny-
řetězce.)
Edisne, tak přesně tuhle řadu googlinků jsem postupně proklikal ještě dříve, než jsem položil tuhle otázku. Není tam snad jediný, v kterým by se nenacházela věta typu- produkt již není v nabídce anebo produkt již nelze coupit. Čili ještě jednou:
Poradí někdo, kde (v české republice!) bych mohl sehnat sirupy Grünhof?
;)
(Nechat je posílat ze Švýcarska za poštovné není ekonomicky
výhodné!)
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? annas, Dochy, Anikitos před 2074 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To by tu pak žádné otázky nezbyly kdyby si každý, kdo může mazat odpovědi, je mazal jen proto, že se mu nad nimi nechce přemýšlet.
0 Nominace Nahlásit |
Myslíte, že někdo maže otázky jen proto,
že nechce přemýšlet nad odpovědí?
To už bych spíše věřila tomu, že je někdo maže ze zlomyslnosti.
0 Nominace Nahlásit |
Anikitos, to není pravda. Zbyla by tady drtivá většina takových otázek, nad kterými se myslet nemusí a tudíž by web dále působil dojmem oblíbenosti ve smyslu návštěvnosti. Nebo je třeba zde vypisovat nicky spamera či spamerky, který/kteří se zde o podobný dojem starají? Jý myslím, že není…
Vlastně pravda.
Ale odpovedi.cz už stejně upadají, za chvíli tu budou už jen otázky bez odpovědí…
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |