Máme.
Nedostatečné informace/položení otázky…. :/
Nenapsala jste co je cílem posílení kolagenem (vlasy, pleť, klouby, nehty,
pro Vás, pro psa, pro koně….?).
0 Nominace Nahlásit |
Nejspolehlivější a fungující je pouze přírodní. Dostatečné dávky kolagenu získávám vlastní výrobou.
0
před 691 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mám osobní dobrou zkušenost s kolageny (kloubní, kožní nebo plicní)
Rewoskin.
Je ale celkem drahý. S kódem od lékaře o něco levnější.
Jinak mi také pomáhá glukosamin HCL + Omega3.
0
před 691 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mě se osvědčil prémiový kolagen https://www.orcacollagen.cz/ Jde o hydrolyzovaný rybí kolagen, který je nejúčinnější, má skutečně dobrou chuť a díky členství nic neřeším – objedná se vždy automaticky, odečtou se mi peníze z karty a balíček mi přijde bez poštovného domů, prostě pohoda.
0
před 690 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Četla jsem, že je potřeba spolu s kolagenem užívat i vitamín C – je to pravda? Kupujete si ho k Orcacollagenu? A opravdu není z prášku cítit rybina?
0
před 690 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Holky, taky jsem už četla na různých diskuzí kladné recenze na Orca Collagen. Chystám se ho taky objednat, poradíte, dá se někde koupit za nejnižší cenu?
0
před 688 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já kolagen užívám pravidelně a nedám na něj dopustit :) Je to zázrak. Mám díky němu pevné a silné vlasy, pleť se mi zlepšila a nehty taky :) Já teda preferuji drink, ten se mi užívá líp :) Kolagen je za mě zázrak :)
Prosím tě a jak se užívá? Jako myslím tím, kolikrát denně? Jednou stačí? A jak dlouho jsi ho užívala, než jsi viděla výsledky?
Pokud si na zmíněných stránkách zřídíte členství, máte právě garantovanou nejnižší cenu na trhu, objednávka se navíc sama vygeneruje a balíček přijde sám až k Vám domů. Mrkněte na orcacollagen.cz, všechno se tam dočtete.
Nežli samotný kolegen, je lepší nějaký komplex látek, ono přeci jen tam, kde je potřeba kolagen, je potřeba i další, dobré zkušenosti (nejen moje) jsou s komplexem na klouby od Nutrendu https://www.nutrend.cz/flexit-drink-d12504.htm
Musí se to ale brát dlouhodobě a nevynechávat, bavil jsem se o tom s kamarádem, co dělá lékařský výzkum a ty potravinové doplňky jsou relativně slabé, než se vám to dostane tam, kam potřebujete, tak je nutné udržovat v těle nějakou koncentraci.
Vitamín C je u kolagenu důležité užívat, ale Orcacollagen ho přímo obsahuje, takže není potřeba nic dalšího přikupovat. Navíc obsahuje i další důležité látky – například Biotin, zinek, prášek z kořene červené řepy a kyselinu hyaluronovou, je prostě nabytí účinnými látkami.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |