zjentek

„Kolego“ Arcimozku, chceš mi porozumět?

KONEČNĚ jsem objevil to, co nutně potřebuješ vědět, aby ses mohl vyskytovat blíže mého spiritu a unesl jeho tíži. Hle, tady to pro tebe mám>>> https://www.y­outube.com/wat­ch?v=pApFksGaS­to …Zůstaň krásný, bystrý, líbezně osvícen! Tvůj přátelský „kolega“.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 351 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
aliendrone

Nemohu si pomoci trochu mimo téma, ale…

ANO, i TOHLE má stejný hlas v dem(ent)okracii JAKO VY!! 😮 Spolu s Rokiem a mnohými dalšími. 😕

Tudíž NELZE se vymlouvat, NELZE se divit!

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Arcimozek

Pane, je mi líto, ale jste na špatné cestě. Daná paní je šarlatánka, říká bláboly, které nemá spirituálně podloženy.

A pokud jde o Vás, tak opět říkám, že jste můj spirituální nepřítel #1 a žádná „osvícená“ to nezmění.

Pokud se chcete stát opět mým přítelem a „kolegou“, musíte radikálně změnit svůj styl života, přestat s frivolnostmi a kát se, kát se širokému vesmíru. Pak se spojíme a naše duše splynou v jedno.

Upravil/a: Arcimozek

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
zjentek

„kOLEGO“ ARCIMOZKU, JÁ ZDE PŘEDE VŠEMI PŘÍSAHÁM, ŽE O TOM BUDU HLUBOCE PŘEMÝŠLET (TAKOVÁ NABÍDKA SE HOŘKO TĚŽCE ODMÍTÁ i jadincům s takovou hloubkou uvědomění, jakou dosponuji já a tady). Pro mě jsi, „kolego“, spirituálně probuzený a tedy na cestě vždy byl a také budeš, protože držíš křídla a nehodláš sejít. To hodnotím. Omlouvám se ti za zlobivý caps lock, „kolego“. Snad i tento jaxi přehryzneš, protože dobře vím, že cestou spiritem tě zpomalí jen máloco. Už jsem tudy šel. Děkuju.

Arcimozek

aliendome: Naopak, my osvícení bychom měli řídit tuto zemi, tento svět, neboť jen my víme, co lidé opravdu potřebují, co potřebuje náš vesmír, neboť my s ním komunikujeme a známe ho nejlépe.

aliendrone

Arcimozek>>> Skutečně? A PROČ mám velmi silný pocit (a to i po ZRALÉ ÚVAZE!), že vy osvícení JIŽ TUTO ZEMI ŘÍDÍTE? 😮 😉 😁

Arcimozek

Nikoliv. My, osvícení, a je nás na této planetě jenom hrstka, neřídíme žádnou zemi, bohužel. Nicméně, jednou se možná spojíme a tento režim svrhneme. Pak nastanou pro lidstvo lepší zítřky. Ale to Vy tu již nebudete.

aliendrone

Arcimozek>>> Pevně v to doufám a beru za slovo. KDYBYCH ale náhodou ještě byl, tak PLS chvíli počkejte (moc dlouho to trvat nebude, slibuji). 😁

da ny

No podrž koště… to zní jako nová TOTALITA 😉

zjentek

Správně, souhlas!

zjentek

Elkone, když se tento projekt testoval pro „ostatní populaci“, přišli sem tři lidi (dva pod různými nicky). Já byl jeden z nich, ovšem já měl vždy pouze jeden jediný nick, za který jsem se nestyděl. Ale o tom ty nemůžeš nic vědět, ty ses vyskytl teprve až s kovidem (když se o něm ještě nepsalo ovšem já ho tou dobou dávno prodělal.) Být tebou, ztlumím si to své pejorativní volume, připažím a přinožím. Děkuju.

elkon

Aliendrone – proto by si „vypatlanci“ měli založit vlastní web. Tam by jim bylo dobře a neotravovali by svými výplody ostatní populaci.

Arcimozek

Jediný „vypatlanec“ jsi ty, úzkoprsec „elkon“. Nejsi na dostatečné duchovní úrovni, nemůžeš soudit.

zjentek

Elkone, buď odvážný, vyléč svého vnitřního Chiróna. 😐

aliendrone

elkon>>> To NIC neřeší. Venkoncem NEJDE o vyčlenění vypatlanců (co bychom si pak s nimi počali a ještě hůře – BEZ NICH?), ale o potlačení jejich vlivu na ostatní (prostřednictvím JIMI zvolených šmejdů). 😐

elkon

Aliendrone – já se bez nich obejdu, nepotřebuji se krmit těmi jejich hovadinami. Člověk se až diví, co je někdo schopen vyplodit a ještě se s tím předvádět.

Arcimozek

Například úkoprsec „elkon“.

Nový příspěvek