KONEČNĚ jsem objevil to, co nutně potřebuješ vědět, aby ses mohl vyskytovat blíže mého spiritu a unesl jeho tíži. Hle, tady to pro tebe mám>>> https://www.youtube.com/watch?v=pApFksGaSto …Zůstaň krásný, bystrý, líbezně osvícen! Tvůj přátelský „kolega“.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 351 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nemohu si pomoci trochu mimo téma, ale…
ANO, i TOHLE má stejný hlas v dem(ent)okracii JAKO VY!! 😮 Spolu s Rokiem a mnohými dalšími. 😕
0 Nominace Nahlásit |
Pane, je mi líto, ale jste na špatné cestě. Daná paní je šarlatánka, říká bláboly, které nemá spirituálně podloženy.
A pokud jde o Vás, tak opět říkám, že jste můj spirituální nepřítel #1 a žádná „osvícená“ to nezmění.
Pokud se chcete stát opět mým přítelem a „kolegou“, musíte radikálně změnit svůj styl života, přestat s frivolnostmi a kát se, kát se širokému vesmíru. Pak se spojíme a naše duše splynou v jedno.
Upravil/a: Arcimozek
0 Nominace Nahlásit |
„kOLEGO“ ARCIMOZKU, JÁ ZDE PŘEDE VŠEMI PŘÍSAHÁM, ŽE O TOM BUDU HLUBOCE PŘEMÝŠLET (TAKOVÁ NABÍDKA SE HOŘKO TĚŽCE ODMÍTÁ i jadincům s takovou hloubkou uvědomění, jakou dosponuji já a tady). Pro mě jsi, „kolego“, spirituálně probuzený a tedy na cestě vždy byl a také budeš, protože držíš křídla a nehodláš sejít. To hodnotím. Omlouvám se ti za zlobivý caps lock, „kolego“. Snad i tento jaxi přehryzneš, protože dobře vím, že cestou spiritem tě zpomalí jen máloco. Už jsem tudy šel. Děkuju.
aliendome: Naopak, my osvícení bychom měli řídit tuto zemi, tento svět, neboť jen my víme, co lidé opravdu potřebují, co potřebuje náš vesmír, neboť my s ním komunikujeme a známe ho nejlépe.
Arcimozek>>> Skutečně? A PROČ mám velmi silný pocit (a to i po ZRALÉ ÚVAZE!), že vy osvícení JIŽ TUTO ZEMI ŘÍDÍTE? 😮 😉 😁
Nikoliv. My, osvícení, a je nás na této planetě jenom hrstka, neřídíme žádnou zemi, bohužel. Nicméně, jednou se možná spojíme a tento režim svrhneme. Pak nastanou pro lidstvo lepší zítřky. Ale to Vy tu již nebudete.
Arcimozek>>> Pevně v to doufám a beru za slovo. KDYBYCH ale náhodou ještě byl, tak PLS chvíli počkejte (moc dlouho to trvat nebude, slibuji). 😁
Elkone, když se tento projekt testoval pro „ostatní populaci“, přišli sem tři lidi (dva pod různými nicky). Já byl jeden z nich, ovšem já měl vždy pouze jeden jediný nick, za který jsem se nestyděl. Ale o tom ty nemůžeš nic vědět, ty ses vyskytl teprve až s kovidem (když se o něm ještě nepsalo ovšem já ho tou dobou dávno prodělal.) Být tebou, ztlumím si to své pejorativní volume, připažím a přinožím. Děkuju.
Aliendrone – proto by si „vypatlanci“ měli založit vlastní web. Tam by jim bylo dobře a neotravovali by svými výplody ostatní populaci.
Jediný „vypatlanec“ jsi ty, úzkoprsec „elkon“. Nejsi na dostatečné duchovní úrovni, nemůžeš soudit.
elkon>>> To NIC neřeší. Venkoncem NEJDE o vyčlenění vypatlanců (co bychom si pak s nimi počali a ještě hůře – BEZ NICH?), ale o potlačení jejich vlivu na ostatní (prostřednictvím JIMI zvolených šmejdů). 😐
Aliendrone – já se bez nich obejdu, nepotřebuji se krmit těmi jejich hovadinami. Člověk se až diví, co je někdo schopen vyplodit a ještě se s tím předvádět.
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |