Podívejte se do odkazu na doporučení odborníka.
http://erbenovakuchyne.blog.cz/0812/hovezi-vyvar-podle-marie-b-svobodove
Doplňuji:
Slepicí vývar – viz odkaz.
http://www.apetitonline.cz/recepty/882-slepici-polevka-s-pohankou.html
http://www.4unisex.cz/woman/index.php/kola-vaeni/117-kdy-ve-vaeni-zazni-pojem-vyvar
Uvádím odkazy kvůli tomu, protože vařím jen dietní jídla.
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
Do hovězího vývaru ti bude stačit cca.4Kg hovězích kostí. Drůbeží vývar 3 slepice, budeš mít i maso. Jinak hlavní zásada masa vkládat do vařicí vody, spařit, propláchnout a dát vařit do studené vody. Kořenovou zeleninu zbavenou hrubých nečistot opeč na oleji a dej do vývaru, je to kvůli barvě achuti. samozřejmě celékoření a sůl.
0
před 4711 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |