Napište kolik dětí považujete, že je dobré mít. Nevadí, že děti
máte nebo, že jich máte více nebo méně.
Doplňuji:
Jenom k doplněné já bych plánoval jedno. Všichni dostáváte palec!
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, anonym, Haried před 5343 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
radši si ten počet nechám pro sebe,ale když vše dobře půjde,tak bych chtěla ještě jedno,časem,teď ne,mám mimčo
0 Nominace Nahlásit |
0 Nominace Nahlásit |
Zatím 2
4Kdo udělil odpovědi palec? Michal, Miroslavst, anonym, quentos
před 5345 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
zatím nemám (a nemám zatím ani s kým je teoreticky mít ;{), ale domnívám se, že za stávajících podmínek jsou ideální zhruba tři (vzhledem ke klesající porodnosti v ČR a dalším faktorům jsou prý dvě málo a jedno bídně málo). Počet se však musí přizpůsobit finančním možnostem rodičů (což si zejména jedna nejmenovaná národnostní menšina ani za mák neuvědomuje).
0 Nominace Nahlásit |
Čekala jsem miminko, ale bohužel to dopadlo strašně špatně.. :(((. Teď se snažíme a plánujeme další. Děti bych chtěla mít 3. Přijde mi to tak akorát i když já pocházím ze čtyř sourozenců :D
0 Nominace Nahlásit |
To je různé. Znám lidi, kteří snad ani děti mít nechtějí. Možná až v pozdějším věku. Já bych např. chtěla 3 děti. Manžel by chtěl 2 děti. No ale kdo ví, třeba zůstaneme na 1 dítěti kvůli mým zdravotním problémům. Takže těžko říct. To se uvidí za nějaký čas.
Jinak se to dá těžko říci. Každý má o svém životě svoji vlastní představu. Hlavně si myslím, že je dobré děti mít. Dokud jsme naši malinkou pusinku neměli, tak jsme ani nevěděli, jak nám chybí… 😁
0 Nominace Nahlásit |
já mám děti 3 a myslím si že vždycky záleží na rozhodnutí lidí kolik jich chcou mít.
0 Nominace Nahlásit |
Máme dvě, kdyby přišlo třetí (snažit se asi nebudem), tak se svět nezboří a budem mít tři.
0 Nominace Nahlásit |
To záleží na tom, co chcete dětem poskytnout. Já mám jedno díte, zůstala jsem sním sama, ale nelituji. Ráda bych měla jestě jedno a najít chlapa, který by za to stál.. ale nedarí se. Víc dětí bych nechtěla. Nicméně aspon má malý sporení a jakz takz prezíváme. Můj bratr chtěl vždy hodně dětí – má tri, neplatí sporení ani pojistění ani jednomu,a těsí se, az nejstarsí odejde z baráku, aby si mohli dovolit dalsí. Těm starsím uz se téměr nevěnují, nejstarsí je jak urvaný z retezu, Tak neívm, jestli je tohle ta správná cesta. Pro mě je důlezitějsí financní zajistění rodiny a hlavně poskytnout dětem zázemí, a strasně moc zázitků, na které budou celý život vzpomínat. Bohuzel se minedarí najít chlapa, který by měl stejné hodnoty jako – a aby pro něj byla rodina nejdůlezitějsí
0 Nominace Nahlásit |
Já už se, vzhledem ke svému věku a prostorovým podmínkám, spokojím se dvěma. Což už je téměř hotovo, protože jedno mám a druhé čekáme v kevětnu.
Kolik je ale dobré mít dětí obecně, to mohu těžko určit. Každý jsme jiný, někdo má pocit, že jedno je právě dost a jiné rodiny plánují trochu větší počty. Každý by si měl sám určit a odhadnout, kolik dětí o kolik lidí se svládne postarat tak, aby ani jedno nebylo zanedbané a odstrčené.
0 Nominace Nahlásit |
Mám dvě ,třetí by neškodilo.............
Doplňuji:
Já palec ,jen tak, nechci!!!
Zdroj: život
Upravil/a: Michal
0 Nominace Nahlásit |
mám dvě děti(upozorňuji děti-kluka a holku)a tři vnoučata nejstarší
bylo 1.1.2010 17let.
Dvě děti je dnes až,až.
0 Nominace Nahlásit |
Sourozencům se dobře vede, když jsou alespoň tři. Rodiče často chtějí děti dvě, ale pořád je lepší mít jedno dítě, než žádné. Pokud to ovšem jde.
0
před 5342 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |