Když jsem byla malá, olizovali jsme sušený Mixar. To byl takový
vanilkový krém v prášku. Chutnal…no vanilkově, „máslově“ a hodně
se lepil na patro. Dneska mi ho hodně připomíná Opočenská točená
zmrzlina.
Zkus si plejznout a uvidíš… (Nebo ho můžeš připravit podle receptu
s mlékem či smetanou. Sama moc nefandím instatním výrobkům, ale je to
přece každého volba…:-)
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |