Ze sociologickému průzkumu vyplývá, že ženy preferují určitá
mužská povolání. 10 z nich považují za nejvíc sexy.
Doplním je později.
Jaké jsou vaše představy?
Doplňuji:
Výsledky sociologického průzkumu z časopisu ONA Dnes.
Nikdy jsem neuvažovala o mužském povolání z tohoto pohledu. Otázka v časopise mě překvapila, proto jsem byla jsem zvědavá na názory. Myslím si, že nejdůležitější je, kdo se v kterém povolání skrývá. V tomto směru souhlasím s Bubcovým názorem.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 13Pro koho je otázka zajímavá? led, panenka, anonym, Jahoda, BENYTA, vagra, aramah, rynek878, pekynka, kapka, ibišek, anonym, gagaga před 5209 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Hasič, záchranář, voják – typická obranná a záchranná povolání..a pak poctivý,šmírem umatlaný automechanik – láska k autům je lepší než když se chlap natřásá na plovárně nebo módní přehlídce.
0 Nominace Nahlásit |
Nejvíc sexy :) ? Pro mě chlapi řemeslníci. Ať už je to pokrývač, zedník , instalatér…Nevím, mě tyhle povolání přijdou chlapské.
0 Nominace Nahlásit |
Přeloženo – kde chlap nejvíc vydělá?
Jinak – co má práce společného se sexem?
Takovej – třeba cukrář – ten je odepsanej?
Doplňuji:
A atraktivnost práce – práce manžela v ochrance prezidenta – to
zní,kdežto automechanik?
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Pro me je nejvic sexy (jestli se to tak da rict) hasic, zachranar. Pak take lekari, humanni i veterinarni. Libi se mi kdyz nekdo neco umi dobre a je to prospesne povolani. Zni to jak od Mirka Dusina, ale fakt to tak je. Naopak na takovych tech „povolanich celebrita“ nevidim nic sexy.
0 Nominace Nahlásit |
Docela těžká otázka, nevím jestli může být povolání sexy…ale pro mě asi -hasiči a piloti-něco na těch uniformách bude :o)
0 Nominace Nahlásit |
Já myslím,že to byli státní zaměstnanci,tam vždycky byla finanční jistota a také politici.
0 Nominace Nahlásit |
Podle Zoufalých manželek je to zahradník 🙂
Určitě je v žebříčku lékař,pilot,hasič, a podle mě,je to
plavčík,protože nemá skoro nic na sobě.
A osobně,přímo pro mě,je to veterinář a pediatr – ti musejí být
navíc empatičtí,protože ani zvířátko,ani dětátko neumí říct,co ho
bolí a kde.To je pro mě přitažlivé.
0 Nominace Nahlásit |
V žebříčku to asi nebude, ale pro mě je to horseman, takový ten, co cvičí koně přirozenou nenásilnou metodou. A kdyby ještě uměl hrát na kytaru…
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |